Impound Spiral Male Chastity Device by Loving Joy

€ 54,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6045
Είδος BDSM
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962035
Υλικό Μέταλλο
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Ασημί
Πάρτε τον έλεγχο των οργασμών του εραστή σας στα χέρια σας και κάντε τον να ικετεύει για… λύτρωση με το εξαιρετικό Impound Spiral Chastity Device, την σέξι συσκευή αγνότητας από την εταιρία Loving Joy.
Η κομψή, σπειροειδής σχεδίαση του Spiral Chastity Device, εμπνευσμένη από τη φυσική καμπυλότητα του πέους, όταν αυτό είναι χαλαρό, εξασφαλίζει ότι η εφαρμογή κάτω από φαρδιά παντελόνια, θα είναι απόλυτα διακριτική, ενώ επιπλέον προσφέρει τέλεια υγιεινή, καθώς επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί άνετα, αλλά και έξτρα διέγερση, καθώς δίνει τη δυνατότητα για σέξι, φευγαλέα αγγίγματα του φυλακισμένου μορίου, ανεβάζοντας το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Παράλληλα χαρίζει στο όμορφο αυτό αξεσουάρ την ρεαλιστική όψη ενός πραγματικού κλουβιού.

Το Spiral Chastity Device είναι ιδανικό για εύκολη και άνετη χρήση διαρκείας, ακόμη και από τους λιγότερο έμπειρους, καθώς δεν είναι απαραίτητο να το αφαιρείτε κάθε φορά που θέλετε να ουρήσετε ή να καθαρίσετε την περιοχή. Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ανθεκτικό μέταλλο χωρίς νικέλιο, το οποίο χαρίζει μία μοναδική αίσθηση δροσιάς στο κορμί σας.

Θα το παραλάβετε σε μία όμορφη βελούδινη θήκη αποθήκευσης μαζί με τρεις διαφορετικού μεγέθους δακτυλίους βάσης, και μία κλειδαριά με τρία κλειδιά.
Επιλέξτε τον σωστό, ανάλογα με το μέγεθος του πέους του, τοποθετήστε το μόριό του στο κλουβί και κλείστε τον δακτύλιο με το λουκέτο.

Υλικό: Μέταλλο χωρίς νικέλιο
Συνολικό μήκος: 8,5cm
Μήκος κλωβού: 7cm
Διάμετρος του κλουβιού: 4cm
Διάμετρος δακτυλίων βάσης: 40mm/ 45mm / 50mm

Δείτε επίσης

Midnight Lace Bit Gag by Sportsheets
€ 25,90
Tweezers Gold with chain by Taboom
€ 14,90   € 13,80
Quilted Wrist Cuffs by X-Play
€ 24,90
Renegade Black Collar by NS Novelties
€ 31,90   € 28,90
Tweezers Silver with chain by Taboom
€ 14,90   € 13,90
Επιστροφή στην κορυφή