Impound Exhibition Male Chastity Device by Loving Joy

€ 54,78


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6044
Είδος BDSM
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962059
Υλικό Μέταλλο
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Ασημί
Κρατήστε τους κρουνούς της ηδονής του συντρόφου σας “αιχμάλωτους” και κάντε τον να παρακαλάει… για έλεος με το μοναδικό Impound Exhibition Male Chastity Device, την εξαιρετική συσκευή αγνότητας από την εταιρία Loving Joy.

Άνετο κομψό και σέξι με έναν εργονομικά σχεδιασμένο χαλύβδινο σωλήνα, ο οποίος ακολουθεί τη φυσική καμπυλότητα του πέους όταν αυτό είναι χαλαρό, εξασφαλίζοντας ότι η εφαρμογή του κάτω από φαρδιά παντελόνια, θα είναι απόλυτα διακριτική, το Impound Exhibition Male Chastity είναι η απάντηση στις πιο καυτές φαντασιώσεις σας.

Ιδανικό για εύκολη και άνετη χρήση διαρκείας, ακόμη και από τους πρωτάρηδες, καθώς δεν εμποδίζει ούτε την ούρηση, αλλά ούτε και την καθαριότητα της περιοχής, αφού στο τελείωμά του διαθέτει άνοιγμα, το Impound Exhibition Male Chastity θα καταστήσει την απόδειξη του ανδρισμού του παντελώς αδύνατη… μέχρι νεωτέρας. Επιλέξτε έναν από τους 3 δακτυλίους βάσης, ανάλογα με το μέγεθος του πέους του, τοποθετήστε το μόριό του στο κλουβί και κλείστε τον δακτύλιο με το λουκέτο.

Θα το παραλάβετε σε μία όμορφη βελούδινη θήκη αποθήκευσης μαζί με τρεις διαφορετικού μεγέθους δακτυλίους βάσης, και μία κλειδαριά με τρία κλειδιά.

Υλικό: Μέταλλο χωρίς νικέλιο
Συνολικό μήκος: 11cm
Μήκος κλωβού: 9cm
Διάμετρος του κλουβιού: 3,5cm
Διάμετρος δακτυλίων βάσης: 40mm/ 45mm / 50mm

Δείτε επίσης

Silky Sensual Handcuffs by Bijoux Indiscrets
€ 13,90
Scandal Universal Cuffs by Calexotics
€ 29,80   € 26,90
Luxurious Handcuffs Black by Guilty Pleasure
€ 28,90   € 26,90
Blaze Deluxe Bondage Rope Black 10m Dream Toys
€ 17,90   € 15,90
Bound to Please Furry Collar with Leash Red Loving Joy
€ 19,60
Επιστροφή στην κορυφή