Position Master with Cuffs by Pipedream

€ 54,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4697
Είδος BDSM
Υλικό Ύφασμα
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Pipedream
Barcode 603912311860
Χρώμα Μαύρo
Αφήστε τη φαντασία σας να σας οδηγήσει και αφεθείτε στη μαγεία του BDSM play με το Position Master with Cuffs, το εξαιρετικό restrain kit της εταιρίας Fetish Fantasy. Σχεδιασμένο για την άνετη στήριξη του σώματος σε “δύσκολες” θέσεις, το μοναδικό αυτό σετ σάς επιτρέπει να απολαύσετε έντονες στιγμές ευχαρίστησης χωρίς μεγάλη καταπόνηση.

Το σετ περιέχει:
-1 ιδιαίτερα απαλή και ανθεκτική βάση στήριξης του λαιμού με ιμάντες και επένδυση, η οποία κρατάει το κεφάλι ψηλά για μεγαλύτερη άνεση. Η βάση στήριξης μπορεί να φορεθεί στο μπροστινό ή στο πίσω μέρος του λαιμού, ανάλογα με τη θέση που επιλέγετε, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να πειραματιστείτε σε περισσότερες στάσεις,

-2 ανθεκτικές μανσέτες για τα κάτω άκρα, οι οποίες μέσω της σύνδεσης με τη βάση στήριξης του λαιμού ανυψώνουν τα πόδια, ώστε να μην κουράζονται, όταν αυξάνεται η ένταση του παιχνιδιού και

-3 χειροπέδες καρπών με γούνα, οι οποίες ακινητοποιούν πλήρως τα χέρια, προσφέροντάς σας ένα μοναδικό αίσθημα πολυτέλειας και κομψότητας.

Οι χειροπέδες μπορούν να συνδεθούν και αυτές, μέσω ενός o-ring με τη ζώνη του λαιμού, μεγιστοποιώντας περαιτέρω τη δέσμευση. Οι ιμάντες είναι πλήρως ρυθμιζόμενοι, ώστε να ταιριάζουν στα περισσότερα μεγέθη. Ασφαλίζουν με velcro, καθιστώντας το παιχνίδι προσβάσιμο και στους πιο αρχάριους παίκτες, ενώ προσαρμόζονται εύκολα με ένα απλό τράβηγμα δίνοντάς σας τη δυνατότητα ελέγχου του υποτακτικού σας κάθε στιγμή. Επιπλέον, σας παρέχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε εύκολα όλες τις απαραίτητες διορθώσεις χωρίς να χρειάζεται να σταματάτε το παιχνίδι!

Το Master Position έρχεται πλήρως συναρμολογημένο ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως το παιχνίδι! Συνοδεύεται από μία όμορφη blindfold για μεγιστοποίηση της απόλαυσης.

Δείτε επίσης

Headband with Rabbit Ears Coquette Chic Desire Black DreamLove
€ 26,90   € 17,78
Scandal Collar with Leash by Calexotics
€ 44,90   € 37,90
Nubuck Brown Slim Leather Collar by Loving Joy
€ 28,90   € 25,90
Red Bondage Kit by Toyz4Lovers
€ 34,90   € 28,90
Sincerely Lace Double Strap Handcuffs by Sportsheets
€ 36,90   € 32,90
Επιστροφή στην κορυφή