Nubuck Black Leather Leash by Loving Joy

€ 26,90 € 22,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5405
Είδος BDSM
Υλικό Δέρμα
Εταιρεία Loving Joy
Μήκος 115 cm
Barcode 5060211962592
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Μαύρo
Μετά την επιτυχημένη πορεία της συλλογής fetish παιχνιδιών BOUND, η εταιρία Net 1on1 κυκλοφορεί τη νέα σειρά BDSM παιχνιδιών με την επωνυμία Bound Noir, η οποία συνδυάζει το παραδοσιακό χρώμα της φετίχ σκηνής, το μαύρο, με όμορφες λεπτομέρειες από ορείχαλκο, οι οποίες προσδίδουν στα παιχνίδια μια ξεχωριστή νότα πολυτέλειας και κομψότητας.

Του βάλατε χειροπέδες... τον δέσατε με λουριά... του περάσατε κολάρο... ήρθε η ώρα να φορέσετε στον ανυπάκουο υποτακτικό σας και λουρί και να του δείξετε ποιος είναι πραγματικά το αφεντικό!

Το Bound Noir Nubuck Leather Leash είναι κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, έτοιμο να συγκρατήσει και τον πιο άτακτο σκλάβο!
Περάστε τον δερμάτινο ιμάντα γύρω από τον καρπό σας και αφήστε τον να σας ακολουθεί σαν κουτάβι, ή δέστε τον σε ένα βολικό σημείο, θέτοντας όρια και ελέγχοντας απόλυτα τις κινήσεις του. Στην άκρη του λουριού θα βρείτε έναν περιστρεφόμενο γάντζο ταχείας απελευθέρωσης, ο οποίος συνδέεται με το λουρί, μέσω ενός περιστρεφόμενου δακτυλίου, παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια και ποικιλία, ενώ μπορεί να συνδεθεί σε όσα εξαρτήματα δουλειάς διαθέτουν O ή D- ring, εμπλουτίζοντας περαιτέρω το παιχνίδι σας!.

Συνολικό μήκος: 105cm..

Προσθέστε μια νότα επαγγελματισμού στα BDSM παιχνίδια σας με την εξαιρετική bondage συλλογή Bound Noir. Συμπληρώστε τη συλλογή σας με το κολλάρο Nubuck Black Leather O-Ring Choker by Loving Joy καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς:

Nubuck Black Leather Paddle with Brass Stud Details by Loving Joy

Nubuck Black Leather Slim Wrist Cuffs by Loving Joy

Δείτε επίσης

Beginners Bondage Kit Black by Guilty Pleasures
€ 27,90
Polsiere Cuffs Belt Red Toyz4Lovers
€ 14,90   € 10,90
Beginner's Bondage Kit Red (8 Piece) by Loving Joy
€ 48,90   € 43,90
Bed Bondage Restraint Kit by Sportsheets
€ 56,90   € 52,90
Extra Top Bondage Kit Black Fetish Art Toyz4Lovers
€ 47,90
Επιστροφή στην κορυφή