Nubuck Black Leather O-Ring Choker by Loving Joy

€ 45,90 € 41,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5820
Είδος BDSM
Υλικό Δέρμα
Μήκος 50,00 cm
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962776
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Μαύρo
Get Bound, feel Bound, be Bound!

Ενδώστε στις πιο ακραίες σας φαντασιώσεις σας με περισσή κομψότητα και στιλ με το εξαιρετικό Bound Noir Nubuck Leather O-Ring Choker Collar από την εταιρία Loving Joy

Η πολυτελής σειρά Bound Noir περιλαμβάνει ήδη ένα λεπτό δερμάτινο choker με ένα μεγάλο O-ring από ορείχαλκο στο μπροστινό τμήμα, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε από το πάντα ενημερωμένο κατάστημά μας. Πρόσφατα η εταιρία αποφάσισε να διευρύνει την ομώνυμη συλλογή και λανσάρισε το καινούριο της απόκτημα, ένα πανέμορφο, αρκετά πιο πλατύ choker, ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις των κομψοτεχνημάτων!

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, εξαιρετικά λείο και μαλακό, μαύρο δέρμα nubuck, το choker είναι καλυμμένο με απαλή επένδυση για άνετη, πολύωρη χρήση χωρίς σημάδια και ερεθισμούς στο δέρμα, ενώ είναι πλήρως ρυθμιζόμενο για να ταιριάζει στα περισσότερα μεγέθη. Επιπλέον, διαθέτει σύστημα ασφάλισης οπίσθιας πόρπης 6 οπών με δυνατότητα κλειδώματος για ταχεία και ασφαλή απελευθέρωση, καθώς και ένα συμπαγές, μπρούτζινο δαχτυλίδι στο μπροστινό του τμήμα, το οποίο εκτός ότι του προσδίδει μοναδικό στιλ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως απλός κρίκος για να συνδεθεί πάνω του κάποιο λουρί ή όποιο άλλο συμβατό αξεσουάρ έχετε ήδη στην κατοχή σας.

Η λεπτή, προσεγμένη του σχεδίαση το κάνει να ομοιάζει πολύ περισσότερο με αξεσουάρ μόδας παρά με παιχνίδι δουλείας.

Ρυθμιζόμενη περιφέρεια: 34-54cm
Πλάτος κολάρου: 5.4cm
Πλάτος ιμάντα: 2.4cm
Διάμετρος δακτυλίου: 3,3cm

Προσθέστε μια νότα επαγγελματισμού στα BDSM παιχνίδια σας με την εξαιρετική bondage συλλογή Bound Noir. Συμπληρώστε τη συλλογή σας με το λουρί Nubuck Black Leather Leash by Loving Joy καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς:

Nubuck Black Leather Paddle with Brass Stud Details by Loving Joy

Nubuck Black Leather Slim Wrist Cuffs by Loving Joy

Δείτε επίσης

Bound to Please Furry Collar with Leash Black Loving Joy
€ 19,59
BegMe Black Edition Vegan Leather Premium Collar & Leash DreamLove
€ 29,80   € 21,48
Black Silky Rope 2x1.80m by Sportsheets
€ 22,90   € 19,80
Rope Cuffs by Pipedream
€ 16,90
Spread The Love Bar by Sportsheets
€ 38,90   € 33,20
Επιστροφή στην κορυφή