Blaze Deluxe Collar Body Restraint by Dream Toys

€ 41,90 € 37,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7966
Είδος BDSM
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632676966
Υλικό Nylon
Χρώμα Μαύρo
Κρατήστε τον υποτακτικό σας πλήρως ακινητοποιημένο, όπως οι πραγματικοί… επαγγελματίες με το υπέροχο Collar Body Restraint, το νέο πλήρες σύστημα περιορισμού για τον λαιμό και τα χέρια από την πολυτελή συλλογή Blaze Deluxe της εταιρίας Dream Toys.

Το σετ αποτελείται από έναν κομψό, σέξι ιμάντα συγκράτησης σώματος με αποσπώμενο κολάρο και χειροπέδες διακοσμημένες με κόκκινες κεντητές λεπτομέρειες. Ο ιμάντας διαθέτει 9 μεταλλικά κλιπ σύνδεσης (δακτύλιοι), στα οποία μπορείτε να συνδέσετε τις μανσέτες σε όποιο ύψος επιθυμείτε, επιτυγχάνοντας διαφορετικά επίπεδα περιορισμού.
Ο ιμάντας μπορεί να φορεθεί στο μπροστινό ή στο πίσω μέρος του σώματος, ενώ ολόκληρο το σετ ρυθμίζεται πλήρως και προσαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη.
Η ζώνη της μέσης ασφαλίζει με κλείσιμο τύπου αγκράφα, ενώ το κολάρο και οι χειροπέδες με κλείσιμο τύπου Velcro για extra ευκολία στη χρήση.

Επιπλέον, τόσο το κολάρο όσο και οι μανσέτες διαθέτουν μαλακή επένδυση στο εσωτερικό τους για άνετη, πολύωρη χρήση χωρίς σημάδια και τραυματισμούς.
Στους δακτυλίους μπορείτε να συνδέσετε και άλλα BDSM αξεσουάρ, όπως αλυσίδες ή επιπλέον βάρη, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τους πειραματισμούς σας.

Να καθαρίζετε τα αξεσουάρ του σετ μετά από κάθε χρήση για να αποφύγετε μολύνσεις ή άλλα δυσάρεστα προβλήματα Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με ένα απολυμαντικό gel και ένα πανί από μικροΐνες

Υλικά: Nylon / Iron / ABS / Neoprene
Μήκος: 49cm, διάμετρος: 14cm

Δείτε επίσης

Blaze Elite BDSM Kit Red by Dream Toys
€ 69,80   € 56,95
Leather Collar & Leash by Guilty Pleasure
€ 43,90   € 34,85
Sinful Collar Pink by NS Novelties
€ 26,90
Impound Spiral Male Chastity Device by Loving Joy
€ 54,90
Sincerely Bling Crystal Buckle Cuffs by Sportsheets
€ 38,90   € 34,90
Επιστροφή στην κορυφή