BegMe Black Edition Vegan Leather Premium Collar & Leash DreamLove

€ 29,80 € 21,48


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8492
Είδος BDSM
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Barcode 8435565929213
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Χρώμα Μαύρo
Ξεδιπλώστε την fetish πλευρά του εαυτού σας και πειραματιστείτε με hardcore παιχνίδια εξουσίας και υποταγής με το υπέροχο Premium Collar από την αισθησιακή συλλογή BEGME της εταιρίας Dream Toys.

Κατασκευασμένο από ανάγλυφο, γυαλιστερό PU με σχέδια από τεχνητό δέρμα κροκό και πλαισιωμένο από απαλή και συνάμα εξαιρετικά ανθεκτική, φιλική προς το υγρό στοιχείο, επένδυση από νεοπρένιο, ιδανική για πολύωρη χρήση χωρίς αποκαλυπτικά σημάδια και κοκκινίλες, το σετ περιλαμβάνει ένα πανέμορφο κολάρο σε μαύρο χρώμα, ιδανικό για kinky παιχνίδια ρόλων και μία αποσπώμενη, μεταλλική, χρυσή αλυσίδα, η οποία καταλήγει σε έναν ταιριαστό vegan leather ιμάντα για τον καρπό. Το κολάρο ρυθμίζεται απόλυτα και προσαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα μεγέθη, ενώ ασφαλίζει μέσω μίας μεταλλικής, χρυσής αγκράφας για δυναμικά δεσίματα.

Επιπλέον, στο κέντρο του μπροστινού τμήματος του κολάρου υπάρχει ένας δακτύλιος-D, στον οποίο μπορείτε να συνδέσετε το λουρί ή όποιο άλλο συμβατό αξεσουάρ έχετε ήδη στην κατοχή σας. Η αλυσίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της ή να συνδεθεί σε άλλα bondage toys.

Μεταλλικά μέρη χωρίς νικέλιο.

Δείτε επίσης

Metal Leg Cuffs by Pipedream
€ 24,90
Scandal Collar with Leash by Calexotics
€ 44,90   € 37,90
Beginner's Metal Cuffs by Pipedream
€ 12,90   € 10,90
Blaze Elite Collar & Leash Red by Dream Toys
€ 32,90   € 23,90
Sinful Collar Pink by NS Novelties
€ 26,90
Επιστροφή στην κορυφή