Red PU LEather Wrist Cuffs by Taboom

€ 28,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7396
Είδος BDSM
Εταιρεία Taboom
Barcode 8713221824271
Προέλευση Netherlands
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Χρώμα Κόκκινο
Εξερευνήστε νέους τρόπους διασκέδασης και γευτείτε αμαρτωλές βραδιές ακολασίας με τις υπέροχες Vegan Leather Wrist Cuffs, τις νέες, πολυτελείς χειροπέδες από την συλλογή Bondage in Luxury της εταιρίας TABOOM.

Κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας και υφής δέρμα vegan, απόλυτα ασφαλές για το δέρμα, σε υπέροχο μπορντώ χρώμα με αριστοκρατικές Rose Gold λεπτομέρειες, οι χειροπέδες θα χαρίσουν αναμφίβολα απαράμιλλο στυλ στα συναρπαστικά, kinky παιχνίδια σας.

Κομψές και αισθησιακές και ταυτόχρονα εύχρηστες και στιβαρές, οι χειροπέδες ασφαλίζουν πλήρως μέσω μίας ρυθμιζόμενης, μεταλλικής αγκράφας και προσαρμόζονται άψογα στις επιθυμητές κάθε φορά διαστάσεις, ενώ μία ανθεκτική, μεταλλική, χρυσή αλυσίδα με δερμάτινες λεπτομέρειες και περιστρεφόμενα clips ενώνει, μέσω στέρεων D-Rings, τις δύο μανσέτες μεταξύ τους για πλήρη ακινητοποίηση. Στους δακτυλίους μπορείτε να προσαρτήσετε και άλλα bondage αξεσουάρ της συλλογής σας για να εμπλουτίσετε το παιχνίδι σας.

Τα μεταλλικά κομμάτια είναι χωρίς νικέλιο.

Η συλλογή Bondage in Luxury της εταιρίας TABOOM προσδίδει στον κόσμο του BDSM μια δυναμική και ταυτόχρονα καλαίσθητη γυναικεία προοπτική και εμπνέει τις σύγχρονες, ανεξάρτητες γυναίκες να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους και να ανακαλύψουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Δείτε επίσης

Cotton Bondage Rope Black 10m by Loving Joy
€ 16,80
Red PU Leather O-Ring Collar & Chain Leash by Taboom
€ 37,90   € 33,90
Beginner's Metal Cuffs by Pipedream
€ 12,90   € 10,90
Nubuck Brown Slim Leather Collar by Loving Joy
€ 28,90   € 25,90
Blaze Elite Collar & Leash Red by Dream Toys
€ 32,90   € 23,90
Επιστροφή στην κορυφή