Diamond Crystal Crop 49cm Clear by Sportsheets

€ 47,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5809
Είδος Μαστίγια
Μήκος 49,0 cm
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Sportsheets
Barcode 646709771034
Τα διαμάντια είναι παντοτινά... Δώστε στον άτακτο εραστή σας ένα μάθημα που δεν θα ξεχάσει ποτέ και κυριαρχήστε απόλυτα στο κορμί και… το μυαλό του ή αφεθείτε στην γλυκιά του κυριαρχία και απογειώστε την ερωτική σας ζωή με το Diamond Crystal Crop, το εξαιρετικό μαστίγιο τύπου ιππασίας από την εταιρία Sportsheets.

Ισορροπώντας μεταξύ ευχαρίστησης και πόνου, το Diamond Crystal Crop μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διεγείρει με ακρίβεια τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματος.
Το ξεχωριστό του design, με τη διακοσμημένη με πανέμορφους κρυστάλλους, λαβή, οι οποίοι λαμπυρίζουν σε κάθε κίνηση, προσδίδοντας μοναδική πολυτέλεια και κομψότητα στο ξεχωριστό αυτό αξεσουάρ και τον στιβαρό και ανθεκτικό άξονα με τη μαλακή, κλασική δερμάτινη άκρη, η οποία σε κάθε άγγιγμα της αφήνει με εξαιρετική ακρίβεια καυτά τσιμπήματα ηδονικού πόνου στην επιδερμίδας σας, θα ενθουσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της BDSM διασκέδασης,

Αφήστε τα σημάδια του πάθους σας στο κορμί του με το ξεχωριστό Diamond Crystal Crop και κάντε τον να ικετεύει για περισσότερα... Για ακόμη πιο έντονες αισθήσεις, συνδυάστε το Crop και με άλλα bondage αξεσουάρ, όπως χειροπέδες μάσκες, λουριά και νοιώστε την απόλυτη ηδονή.

Μήκος χειρολαβής: 22,2cm
- Μήκος στελέχους: 19,05cm
- Μήκος κεφαλής: 8,25cm
- Συνολικό μήκος: 49,0cm

Υλικό: Δέρμα, Fiberglass, Νάιλον, ABS, Κρύσταλλοι, PVC.

Δείτε επίσης

Ouch! Suede Crop Red 66cm by Shots Media
€ 39,70   € 33,90
Scandal Bull Whip by Calexotics
€ 37,90
Diamond Crystal Crop 49cm Black by Sportsheets
€ 47,90
Riding Crop 43cm by Sportsheets
€ 18,90
Scandal Wide Tip Crop 46cm by Calexotics
€ 31,90
Επιστροφή στην κορυφή