Bound to You Faux Leather Flogger by Fifty Shades of Grey

€ 28,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7041
Είδος Floggers
Υλικό Συνθετικό Δέρμα
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060462639700
Μήκος 28,00 cm
Προέλευση United Kingdom
Κάντε πράξη τις πιο άγριες και σκοτεινές BDSM φαντασιώσεις σας με το υπέροχο Faux Leather Flogger από την πολυτελή σειρά Fifty Shades of Grey Bound to You και βυθιστείτε στις απολαυστικές εμπειρίες των Πενήντα Αποχρώσεων του Γκρι.

Κατασκευασμένο από μαλακό δέρμα faux, το μαστίγιο διαθέτει ισχυρή λαβή με ανάγλυφη υφή για σταθερά, στοχευμένα χτυπήματα και είναι ιδανικό για όλα τα στιλ παιχνιδιού. Είτε αγαπάτε τα ήπια, απαλά αγγίγματα, είτε προτιμάτε τα έντονα, σφοδρά ραπίσματα, το υπέροχο αυτό αξεσουάρ θα σας προσφέρει τον πόνο και την ηδονή που τόσο αναζητάτε. Μετακινήστε απαλά τις λεπτές λωρίδες του flogger στο κορμί του εραστή σας και αφουγκραστείτε το ξύπνημα των αισθήσεών του, κατόπιν κατεβάστε τις με περισσότερη δύναμη και νοιώστε τον να σπαρταρά από πόθο και προσμονή. Διαπραγματευτείτε τους όρους του παιχνιδιού, ορίστε μία λέξη ασφαλείας και… ανακαλύψτε τα όριά σας.

Θα το παραλάβετε σε μία κομψή, σατέν θήκη με τυπωμένο το λογότυπο, η οποία βρίσκεται μέσα σε έναν όμορφο χάρτινο φάκελο, χωρίς σήμανση, για απόλυτη διακριτικότητα.
Εγκεκριμένες από τον συγγραφέα της τριλογίας E L James

Δείτε επίσης

'Please Sir' Flogger 38cm by Fifty Shades of Grey
€ 32,90   € 29,90
Radiant Glow in the Dark Flogger Orange by Dream Toys
€ 26,90   € 22,88
Νubuck Brown Leather Flogger by Loving Joy
€ 36,90
OhMama Fetish Silver Rivet Fetish Flogger DreamLove
€ 19,90
Enchanted Flogger 33cm by Sportsheets
€ 22,90
Επιστροφή στην κορυφή