Adrenaline Spikes Metal Pinwheel by Fifty Shades of Grey

€ 27,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4860
Είδος BDSM
Μήκος 18,50 cm
Βάρος 60 gr
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060462633968
Υλικό Μέταλλο
Προέλευση United Kingdom
Χρώμα Ασημί
-"Τρέχει τον τροχό πάνω στην παλάμη μου" Αχ! " Τα δόντια του δαγκώνουν το δέρμα μου - υπάρχει κάτι περισσότερο από πόνος - στην πραγματικότητα, με γαργαλάει απαλά. - “Φαντάσου το πάνω από το στήθος σου”- Christian Grey and Anastasia Steele.

Το Fifty Shades Darker Adrenaline Spikes Metal Pinwheel από την εταιρία Lovehoney είναι ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο θα διεγείρει μοναδικά τις αισθήσεις σας και θα σας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης. Σχεδιασμένος για να κινείται με ευκολία σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, ο Pinwheel με τα 22 αιχμηρά δοντάκια του θα “δαγκώσει” ηδονικά το δέρμα του εραστή σας - ξυπνώντας του ερωτογενείς ζώνες που δεν είχε καν φανταστεί ότι διαθέτει - μετατρέποντάς τον σε υπάκουο, παντοτινό σας σκλάβο.

Απλός, κομψός και διακριτικός σχεδιασμός, κατάλληλος για όλα τα επίπεδα αισθητηριακών πειραματισμών, ο Adrenaline Spikes Pinwheel, μέρος της επίσημης συλλογής “Fifty Shades Darker θα εκτοξεύσει αναμφίβολα την ερωτική αδρεναλίνη στα ύψη.
Κατασκευασμένος από nickelfree μέταλλο για 100% υποαλλεργικό παιχνίδι και με εργονομική λαβή, με διακριτικό λογότυπο, για άνετο χειρισμό, ο μόλις 60gr, καλοσχεδιασμένος αυτός τροχός θα σας μαγέψει! Η συσκευασία περιλαμβάνει πολυτελή τσάντα αποθήκευσης.


Μήκος: 18,5cm.

Δείτε επίσης

Sinful Collar Pink by NS Novelties
€ 26,90
Sincerely Locking Lace Collar & Leash by Sportsheets
€ 48,90   € 38,90
Silicone Collar & Lead Set Black by Loving Joy
€ 38,80
Under the Bed Restraint System Black by Sportsheets
€ 88,90   € 79,90
Nubuck Black Leather Slim Wrist Cuffs by Loving Joy
€ 45,90   € 39,70
Επιστροφή στην κορυφή