Bondage in Luxury Wartenberg Wheel Gold by Taboom

€ 22,90 € 18,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8471
Είδος BDSM
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Taboom
Barcode 8713221828613
Υλικό Μέταλλο
Χρώμα Χρυσό
“Γαργαλήστε” τις αισθήσεις σας με τον υπέροχο τροχό Wartenberg Wheel, το νέο, μοναδικό αξεσουάρ για σκληρό medical fetish play από την αισθησιακή συλλογή Luxury Bondage Essentials της εταιρίας Taboom

Όταν ο Dr. Robert Wartenberg σχεδίαζε τον τροχό του στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, είχε στο μυαλό του την αναγκαιότητα της ύπαρξης ενός ιατρικού εργαλείου κατάλληλου για τον έλεγχο της ευαισθησίας των νεύρων. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει και το διάσημο εργαλείο του βρήκε νέες πολύ πιο ευφάνταστες εφαρμογές!

Ο Wartenberg Wheel διαθέτει στη κορυφή του μία "αγκαθωτή" ροδέλα. Ασκώντας μικρή πίεση και κινώντας τη ροδέλα πάνω στη επιδερμίδα νιώθει κανείς μικρά τσιμπήματα. Αν η πίεση είναι ελαφριά, δεν υπάρχει πόνος και δεν μένουν σημάδια στο σώμα. Συνδυάστε και με άλλα BDSM αξεσουάρ για ακόμα πιο έντονες αισθήσεις.

Είναι κατασκευασμένος από nickelfree μέταλλο για 100% υποαλλεργικό παιχνίδι και διαθέτει εργονομική λαβή για βολικό κράτημα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη χρήση του!

Σε υπέροχο χρυσαφί χρώμα. Χωρίς νικέλιο

Η συλλογή Luxury Bondage Essentials της εταιρίας TABOOM προσδίδει στον κόσμο του BDSM μια καλαίσθητη γυναικεία προοπτική και εμπνέει τις σύγχρονες, ανεξάρτητες γυναίκες να εξερευνήσουν τα όριά τους και τις επιθυμίες τους.

Δείτε επίσης

Leather Collar & Leash Set by Sportsheets
€ 49,90   € 45,90
Beginner's Metal Cuffs by Pipedream
€ 12,90   € 10,90
Midnight Lace Bit Gag by Sportsheets
€ 25,90
Silicone Collar & Lead Set Black by Loving Joy
€ 38,80
Rope Cuffs by Pipedream
€ 16,90
Επιστροφή στην κορυφή