Curvy 3+ Air Pulse Stimulator by Satisfyer

€ 38,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7468
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 15,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Satisfyer
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 4061504001890
Προέλευση Germany
Η τεχνολογια του μέλλοντος στην υπηρεσία της προσωπικής σας διασκέδασης. Απολαύστε ξεχωριστές εμπειρίες διέγερσης με τη βοήθεια του μοναδικού Curvy 3+ Air Pulse Stimulator & Vibration, του νέου, υπέροχου διεγέρτη/δονητή της εταιρίας Satisfyer.

Ο Curvy 3+είναι σχεδιασμένος να διεγείρει την κλειτορίδα μέσω της ισορροπημένης δράσης της τεχνολογίας Air-Pulse - κύματα μικρο-αναρρόφησης στοχεύουν το γλυκό σας σημείο, χωρίς να το αγγίζουν, μεταδίδοντάς σας την αίσθηση που νιώθετε κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ - και των έντονων δονήσεων, χαρίζοντάς σας τους εκρηκτικότερους, κλειτοριδικούς οργασμούς της ζωής σας.
Χάρη στο εργονομικό του σχήμα ταιριάζει τέλεια στο χέρι σας, ενώ ο χειρισμός του είναι εξαιρετικά εύκολος, πραγματοποιείται μέσω απλών κουμπιών επάνω στον διεγέρτη/δονητή. Επιπλέον, είναι φιλικός προς το περιβάλλον, καθώς είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω μαγνητικού καλωδίου φόρτισης USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), ενώ είναι και αδιάβροχος (IPX7)για τρελά παιχνίδια και στο νερό.

Ο Curvy 3+ είναι εξοπλισμένος με 2 ισχυρά, αλλά απόλυτα αθόρυβα μοτέρ και είναι συμβατός μέσω Bluetooth με τη δωρεάν εφαρμογή Satisfyer Connect για συσκευές iOS και Android, η οποία σας δίνει δυνατότητα πρόσβασης σε μία μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων απόλαυσης. Η εν λόγω εφαρμογή υποστηρίζει πολυάριθμες λειτουργίες, όπως οπτικό προγραμματισμό, αισθητήρες κίνησης, ταυτόχρονο έλεγχο πολλών παιχνιδιών και μια διαδραστική πλατφόρμα, χάρη στην οποία η απόσταση δεν έχει πλέον καμία σημασία. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του διεγέρτη/δονητή και χωρίς την εφαρμογή!

Χρήση: Με την εφαρμογή Satisfyer Connect μπορείτε να μετατρέψετε το Smartphone, το tablet ή το Apple Watch σας σε τηλεχειριστήριο “ευχαρίστησης”. Κατεβάστε το πρόγραμμα δωρεάν (για συσκευές Android ή iOS,) συνδέστε το στη συσκευή σας και αφήστε τις φαντασιώσεις σας ελεύθερες. Σχεδιάστε τις δικές σας δονήσεις, μοιραστείτε τις με χρήστες σε όλο τον κόσμο, μετατρέψτε τους θορύβους του περιβάλλοντος σε συναρπαστικές δονήσεις με το μικρόφωνο του κινητού σας ή διεγερθείτε με τους ρυθμούς της αγαπημένης σας μουσκής - μετατρέποντας με ένα κλικ τραγούδια από τη λίστα αναπαραγωγής σε δονήσεις! Μπορείτε φυσικά να αφήσετε τον έλεγχο της διέγερσής σας στον σύντροφό σας ή να ελέγξετε την απόλαυση άλλων χρηστών μέσω βίντεο συνομιλίας. Η εφαρμογή Satisfyer Connect είναι συμβατή με τον GDPR και πληροί τις γερμανικές και ευρωπαϊκές οδηγίες προστασίας δεδομένων. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι συναρπαστικές σας περιπέτειες παραμένουν ιδιωτικές!

Κατασκευασμένος από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, ο Curvy 3+ καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή ένα ποιοτικό toy cleaner. Για μεγιστοποίηση της αίσθησης να το συνοδεύετε πάντα με ένα λιπαντικό με βάση το νερό.
Συνολικό Μήκος: 15 cm. Εγγύηση: 15 Χρόνια

Δείτε επίσης

3 Speed Power Bullet Breeze Flow Fuchsia 12.50cm by BMS Factory
€ 18,90
Doxy Number 3 Wand Massager Disco Black
€ 189,40   € 179,80
OHMama! Rabbit Finger Clitoral Vibrator Neon Pink DreamLove
€ 20,90   € 19,16
10 Speed Climax Bullet Black by Dream Toys
€ 15,90   € 13,84
Classic Mini Bullet Pink by Toyz4Lovers
€ 9,88
Επιστροφή στην κορυφή