Remote Control Double Dipper Vibes of Love Pink by Dream Toys

€ 89,80 € 74,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8706
Είδος Strap On / Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 22,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632676577
Ζήστε τη χαρά της αμοιβαίας διείσδυσης και απολαύστε την αντιστροφή ρόλων που πάντα επιθυμούσατε με τον υπέροχο Remote Double Dipper, τον νέο διπλό δονητή/ διεγέρτη κλειτορίδας από την νεανική σειρά Vibes of Love της εταιρίας Dream Toys.

Σέξι και προκλητικός, σε ζωηρό, κοριτσίστικο ροζ, ο δονητής διαθέτει έναν στιβαρό, αλλά ιδιαίτερα εύκαμπτο και απαλό άξονα σε σχήμα πέους με σειρά πτυχώσεων στη ράχη του για εντονότερη διέγερση κατά την επαφή και ελαφρά κυρτή άκρη με κλίση προς τα μέσα για άνετη, δυναμική, πρωκτική ή κολπική διείσδυση, καθώς και ένα μικρότερο τμήμα, με απαλή λεία υφή, το οποίο εισάγεται στον κόλπο και προσφέρει ανεπανάληπτη τόνωση της κλειτορίδας.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η εξαιρετική ευκαμψία του η οποία μπορεί να φτάσει σε κλίση μέχρι και 120 μοίρες. Επιπλέον, το εργονομικό του σχήμα προσφέρει άψογη στήριξη, λειτουργώντας τρόπον τινά ως strapless strap on για hands-free διασκέδαση. Λίγα μόνο λεπτά χρήσης αρκούν για να μάθετε πώς να το κρατάτε σταθερό στη θέση του.

Ο Remote Double Dipper διαθέτει 2 ισχυρούς κινητήρες έναν στον κεντρικό άξονα και έναν στο μικρότερο στέλεχος, εξοπλισμένους με εννέα διαφορετικά προγράμματα δόνησης (3 ταχύτητες και 6 μοτίβα δόνησης), τα οποία ελέγχονται εύκολα, μέσω 2 απλών πλήκτρων (on/off – επιλογή έντασης) τα οποία βρίσκονται στο, εμβέλειας 10m, ασύρματο τηλεχειριστήριο, για απολαυστικό παιχνίδι από απόσταση. Δώστε στον σύντροφό σας το χειριστήριο και αφήστε τον να ελέγξει τους οργασμούς και την ευχαρίστησή σας.
Το παιχνίδι μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς το τηλεχειριστήριο.

Ο Remote Double Dipper είναι κατασκευασμένος από ιατρικού τύπου σιλικόνη και πλαστικό ABS χωρίς φθαλικές ενώσεις και είναι επαναφορτιζόμενος - και ο δονητής και το τηλεχειριστήριο - μέσω USB καλωδίου (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς διακοπές. Επιπλέον είναι αδιάβροχος για να μπορείτε να το απολαύσετε και στο ντους. Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Κατάλληλος για ζευγάρια αλλά και σόλο παιχνίδι.

Οδηγίες χρήσης:
Πριν και μετά τη χρήση, πλύνετε τον δονητή με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή ξεπλύνετε με ζεστό με νερό και ψεκάστε με ένα συμβατό απολυμαντικό παιχνιδιών. Πριν από τη χρήση, φορτίστε τον δονητή.
Χρόνος φόρτισης: 3 ώρες. Χρόνος χρήσης πλήρους ισχύος: 1 ώρα
Μήκος: 22 cm. Μέγιστη διάμετρος άξονα: 3,2 cm. Μέγιστη διάμετρος κλειτοριδικού στελέχους: 3,1 cm.

Δείτε επίσης

Hollow Strap On Natural 15cm by Pipedream
€ 39,80
Rock Army 4 Strap Harness with 3 Rings + Rock Army Avenger Dildo 19cm DreamLove
€ 86,90   € 76,90
Rock Army 4 Strap Harness with 3 Rings + Rock Army Crusader Dildo 21.50cm DreamLove
€ 88,40   € 76,90
Hollow Strap On Real Rapture Black 20.50cm by Toyz4Lovers
€ 38,90
Επιστροφή στην κορυφή