Magic Nyx Smart Pany Vibrator App Controlled Red Magic Motion

€ 74,70


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 9026
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 8,80 cm
Βάρος 32 gr
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Germany
Εταιρεία Magic Motion
Barcode 6958136103369
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τονώστε με ακρίβεια…χιλιοστού το μαγικό hot-spot σας και απολαύστε ανεπανάληπτες στιγμές απόλυτης διέγερσης με τον πανέμορφο Magic Nyx Smart Panty Vibrator, τον νέο δονητή εσωρούχων, ο οποίος ελέγχεται μέσω Application σε κινητό ή tablet από την εταιρία Magic Motion!

Ζωηρός και σέξι, σε έντονο κόκκινο της φωτιάς, με μικρό, διακριτικό μέγεθος και μοντέρνα σχεδίαση, ο Magic Nyx είναι μελετημένος να φοριέται στο εσωτερικό του εσωρούχου και να ασφαλίζει τέλεια στο επιθυμητό σημείο, χαρίζοντας ανείπωτη ικανοποίηση.

Στα μεγάλα του ατού και ο ισχυρός, αλλά εξαιρετικά αθόρυβος κινητήρας του, εφοδιασμένος με 10 διαφορετικά προγράμματα δόνησης για να κινήστε πάντα στον ρυθμό των αγαπημένων σας μοτίβων, η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου των λειτουργιών του, μέσω του ιστού (νέα έκδοση της APP), άλλα και η δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας. Τις κινήσεις που θα κάνετε εσείς με το δάχτυλο στην οθόνη του κινητού, τις ίδιες ακριβώς θα κάνει και το παιχνίδι στην κλειτορίδα σας. Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα πρόσβασης σε άλλες διαδραστικές λειτουργίες, όπως ο έλεγχος παιχνιδιών μουσικής, κλπ.
Ρυθμίστε λοιπόν την ώρα, “σύρετε” τον panty vibe στο “σημείο ενδιαφέροντος” και ξυπνήστε τις αισθήσεις σας, όποια στιγμή το θελήσετε, όπου κι αν βρίσκεστε.

Ο Magic Nyx είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα χωρίς λάτεξ και επιβλαβείς φθαλικές ενώσεις. Είναι αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX6) για χαλαρωτικό παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενα, μέσω του καλωδίου USB-pin (περιλαμβάνεται). Συμβατός με λιπαντικά με βάση το νερό.

Μέγεθος: 8,8 x 4 x 1,3 cm
Βάρος: 32 γραμμάρια
Χρόνος φόρτισης μπαταρίας: 80 λεπτά
Χρόνος λειτουργίας μπαταρίας: >80 λεπτά
Εφαρμογή ελέγχου: (iOS, Android)

Δείτε επίσης

Discretion Ribbed Vibrator Black by Seven Creations
€ 16,90   € 12,70
Cotton Candy Air Pulse Stimulator & Vibration Pink by Satisfyer
€ 48,90
Brilly Glam We Love Couple Vibrator Black DreamLove
€ 52,90
Lipstick Clitoral Vibrator Vibes of Love Red Cream Toys
€ 42,90   € 36,90
Vibes of Love Heating Bodywand by Dream Toys
€ 72,90   € 61,90
Επιστροφή στην κορυφή