Ariel G-Spot Vibrator Fuchsia by Happy Loky

€ 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8450
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 13,00 cm
Εισαγόμενο 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,00 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Spain
Εταιρεία DreamLove
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Barcode 8435565937652
Απογειώστε την ευχαρίστηση με τον υπέροχο Happy Loky Ariel, τον νέο G-Spot Vibrator από την εταιρία Dream Love και απολαύστε εκρηκτικές κορυφώσεις όπως ποτέ ξανά.

Λιτός και σέξι, σε ζωηρό φούξια χρώμα με πράσινες λεπτομέρειες στη βάση του, ομαλή επιφάνεια χωρίς ενοχλητικές ραφές και στιβαρό κορμό με ειδική καμπυλόγραμμη, κυρτή σχεδίαση στο άκρο του για απόλυτα στοχευμένη τόνωση του μαγικού σημείου G εσωτερικά, αλλά και των υπολοίπων ερωτογενών ζωνών εξωτερικά (κλειτορίδα, θηλές, βάλανο πέους, όσχεο), ο δονητής, παρά το διακριτικό του μέγεθος, διαθέτει ισχυρό κινητήρα, εξοπλισμένο με 10 διαφορετικά προγράμματα πάθους τα οποία ρυθμίζονται μέσω ενός απλού κουμπιού στη βάση του για μέγιστη ευκολία και άνεση στη χρήση Κατάλληλος και για διέγερση του προστάτη. Ιδανικός ακόμη και για αρχάριους που επιθυμούν να πειραματιστούν με ερωτικά παιχνίδια.

Ο Happy Loky Ariel, είναι κατασκευασμένος από βελούδινα απαλή, υποαλλεργική σιλικόνη υψηλής ποιότητας, και ABS υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα και είναι επαναφορτιζόμενος μέσω usb καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μένετε ποτέ στη μέση της απόλαυσης. Με αδιάβροχη λειτουργία για παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους (πιστοποίηση IPX7).

Να χρησιμοποιείται πάντα με λιπαντικό νερού για βέλτιστη αίσθηση και μέγιστη απόδοση. Πριν και μετά την χρήση να καθαρίζεται προσεκτικά με χλιαρό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.
Συνολικό Μήκος: 13cm Διάμετρος: 2,0cm

Δείτε επίσης

Claire Triple Pleasure Vibrator Amour Pink Dream Toys
€ 88,90
Wave Grip Vibrator Small Pink by Toyz4Lovers
€ 49,90   € 45,40
Cici Beauty No1 G-Spot Vibrator by DreamLove
€ 41,90
Typhon G-Spot Vibrator Midnight Magic Dream Toys
€ 84,90   € 68,90
Ultra Dual Vibe Remote Control Purple by Dream Toys
€ 68,28
Επιστροφή στην κορυφή