Flexing Tapping Power Vibe Purple by Dream Toys

€ 67,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8758
Είδος G-Spot Δονητές / Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 22,50 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365102462
Εξερευνήστε τα απόκρυφα, hot-spot σας με τον εξαιρετικό Flexible Tapping Power, τον νέο δονητή από την αισθησιακή συλλογή Essentials της εταιρίας Dream Toys και βιώστε μαγικές στιγμές ερωτικής μέθεξης!

Μεταξένια απαλός και λείος στην υφή, σε υπέροχο, βαθύ μοβ χρώμα, με κομψή, ευέλικτη σχεδίασή, η οποία σας επιτρέπει να τον λυγίζετε ή να τον εκτείνετε, διαμορφώνοντας το σχήμα του, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και στρογγυλεμένο άκρο για εύκολη διείσδυση και άμεσο εντοπισμό των γλυκών σημείων του κορμιού σας, ο δονητής θα σας ενθουσιάσει με τα πολλά και ξεχωριστά προσόντα του.

Στα μεγάλα του ατού, ο ισχυρός κινητήρας του, εξοπλισμένος με 3 ταχύτητες και 4 μοτίβα δόνησης για να επιλέγετε κάθε φορά το δικό σας αγαπημένο πρόγραμμα, καθώς και η πρωτοποριακή λειτουργία tapping, (ελαφρού κτύπου) 7 διαφορετικών μοτίβων, μία λειτουργία που μιμείται την αίσθηση του απαλού χτυπήματος των δακτύλων, η οποία είναι μελετημένη να προσφέρει ανεπανάληπτες οργασμικές εμπειρίες απόλαυσης.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από λεία μαλακή σιλικόνη και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα και είναι εξαιρετικά άνετος και ευχάριστος στη χρήση. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω μαγνητικό φορτιστή USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX6), για χρήση στο ντους ή στο μπάνιο. ). Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Με γρήγορη φόρτιση σε 1,5 μόλις ώρες, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να απολαύσετε τις υπηρεσίες του.

Μήκος 22,5 cm. Διάμετρος: 3,7 cm.

Δείτε επίσης

Glam Bendable G Spot Vibrator Bordeaux Dream Toys
€ 68,90   € 59,80
Happiness Bird Of Paradise by ToyJoy
€ 38,90   € 33,80
Glam Fleixible G Spot Vibrator Black Dream Toys
€ 84,70   € 74,80
B Gee Classic Plus Purple 21cm by BSwish
€ 32,90
OhMama! G-Spot 6 Modes & 6 Speeds Vibrator Purple by DreamLove
€ 44,90   € 37,90
Επιστροφή στην κορυφή