Ultra Dual Vibe Remote Control Purple by Dream Toys

€ 68,28


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8761
Είδος G-Spot Δονητές / Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365103346
Απολαύστε ονειρεμένη, διπλή διέγερση με τον εξαιρετικό Ultra Dual Vibe, τον νέο, διπλό δονητή για ταυτόχρονη τόνωση του G-spot και της κλειτορίδας από την αισθησιακή συλλογή Essentials της εταιρίας Dream Toys.

Ένα μοντέρνο προϊόν τελευταίας τεχνολογίας, κομψό, εντυπωσιακό και συνάμα λιτό και διακριτικό, σε εκπληκτικό μοβ χρώμα που θα σας μαγέψει με τις απεριόριστες δυνατότητές του και θα σας προσφέρει ονειρεμένη οργασμική ευδαιμονία!

Στα μεγάλα του ατού, η ευέλικτη σχεδίασή του που σας επιτρέπει να τον λυγίζετε ή να τον εκτείνετε, διαμορφώνοντας το σχήμα του, σύμφωνα με τις καμπύλες του κορμιού σας, καθώς και τα δύο ισχυρά μοτέρ του, εφοδιασμένα με 3 ταχύτητες δόνησης και 7 ρυθμικά μοτίβα για να βρίσκετε πάντα τον τέλειο συνδυασμό ανάλογα με τις ανάγκες και τις διαθέσεις της στιγμής.

Ο δονητής ελέγχεται και ασύρματα, μέσω ενός ειδικού χειριστηρίου, με εμβέλεια μέχρι 10 μέτρα, για να μπορείτε να απολαμβάνετε ονειρεμένες κορυφώσεις, ακόμη και από απόσταση. Παραδώστε το χειριστήριο στον σύντροφό σας και αφήστε τον να σας εκπλήξει, παίρνοντας στα χέρια του τον έλεγχο των οργασμών σας.

Ο Ultra Dual Vibe είναι κατασκευασμένος από λεία, μαλακή σιλικόνη, η οποία προσφέρει μοναδική αίσθηση πολυτέλειας στο δέρμα και το χειριστήριο είναι φτιαγμένο από πλαστικό ABS .
Είναι επαναφορτιζόμενος μέσω μαγνητικού καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), ενώ με τον γρήγορο χρόνο φόρτισής του, (σε 1,5 μόλις ώρες) και την μεγάλη διάρκεια αντοχής του (1 ώρα συνεχόμενου παιχνιδιού) δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ότι δεν θα προλάβετε να…τελειώσετε εγκαίρως. Επιπλέον, είναι αδιάβροχος (IPX60 για απολαυστικό παιχνίδι στο μπάνιο ή το ντους.

Προσοχή! Το τηλεχειριστήριο δεν είναι αδιάβροχο. Μην το βρέχετε!

Συνοδεύεται από μπαταρία CR2032 μεγάλης διάρκειας.
Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.
Μήκος: 13 cm. Διάμετρος: 3,7 cm

Δείτε επίσης

Glam Fleixible G Spot Vibrator Black Dream Toys
€ 84,70   € 74,80
Hybris Blue Evolution by Dream Toys
€ 74,90   € 69,40
Eva Red Evolution by Dream Toys
€ 64,90   € 54,73
Get Real G Spot Mini Realistic Vibrator 16cm Pink by ToyJoy
€ 26,90   € 23,90
Prestige Natasha G-Spot Vibrator 20cm by Dream Toys
€ 68,90   € 54,55
Επιστροφή στην κορυφή