Aimee Flexible G-Spot Vibrator Amour Red Dream Toys

€ 79,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9061
Είδος
Μήκος 22,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,10 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365103766
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τη νέα σειρά Amour της εταιρίας Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Η σειρά σχεδιάστηκε με γνώμονα τις δυναμικές, ανεξάρτητες, μοντέρνες γυναίκες της εποχής που αναζητούν την απόλαυση των αισθήσεων.
Το Amour είναι το καταφύγιό της αποπλάνησης, εκεί όπου οι επιθυμίες ζωντανεύουν, εκεί όπου κάθε γυναίκα μπορεί να αγκαλιάσει τον αισθησιασμό της και να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της με πολυτελή και ενδυναμωτικό τρόπο.
Ανακαλύψτε το και αφήστε την ηδονή να σας οδηγήσει στην απόλυτη ευχαρίστηση.

Απολαύστε κορυφαίους, ασυναγώνιστους οργασμούς με τον υπέροχο Aimée, τον νέο G-spot Vibe από την αισθησιακή σειρά Amour με την υπογραφή της Dream Toys.

Κομψός και σαγηνευτικός, σε υπέροχο ροζ χρώμα, με μοντέρνα εμφάνιση και άψογη λειτουργικότητα, ο Aimée διαθέτει έναν καμπυλόγραμμο, στιβαρό και εύκαμπτο κορμό, με ευρεία, στρογγυλεμένη κεφαλή, ειδικά μελετημένη να διεισδύει εύκολα και να εντοπίζει άμεσα το μαγικό G-spot διεγείροντας ταυτόχρονα και τις υπόλοιπες ερωτογενείς ζώνες, όπως την κλειτορίδα και τις νευρικές απολήξεις του κολπικού καναλιού. Ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι και ο ισχυρός αλλά εξαιρετικά αθόρυβος κινητήρας, εφοδιασμένος με 10 διαφορετικά προγράμματα - 5 μοτίβα δόνησης και 5 ταχύτητας - για να επιλέγετε κάθε φορά το δικό σας αγαπημένο.
Στα μεγάλα του ατού και οι έντονες αυλακιές/ ραβδώσεις ακριβώς κάτω από το κεφάλι, οι οποίες προσφέρουν έξτρα τόνωση, αλλά και η εργονομική του βάση, σε σχήμα μπάλας, η οποία “μετατρέπεται” σε εξαιρετική λαβή για απόλυτα σταθερό κράτημα.

Ο Aimée είναι κατασκευασμένος από ασφαλή για το δέρμα, βελούδινα απαλή, λεία και ομαλή σιλικόνη άριστης ποιότητας και είναι αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX6) για να μην τον στερήστε ούτε στο μπάνιο. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB (παρέχεται στη συσκευασία) για να μην ανησυχείτε ότι θα μείνετε στη μέση της απόλαυσης.
Εύκολη λειτουργία με 3 απλά κουμπιά κοντά στη βάση.

Καθαρίζεται χωρίς δυσκολία με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner
Να τον απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης. Μην τον αποθηκεύετε ποτέ μαζί με άλλα παιχνίδια και προϊόντα σιλικόνης.

Όταν είναι πλήρως φορτισμένος αποδίδει περίπου 2 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού.
Μήκος 22 cm Διάμετρος 4,1 cm.

Δείτε επίσης

Classic Chic 7 Function Vibrator 16cm by Calexotics
€ 25,90
Glam Bendable G Spot Vibrator Bordeaux Dream Toys
€ 68,90   € 59,80
Molding Simple G-Spot Pink Vibrator Toyz4Lovers
€ 43,50
Get Real G Spot Mini Realistic Vibrator 16cm Natural by ToyJoy
€ 26,90   € 23,90
Juliëtte Elite G-Spot Vibrator by Dream Toys
€ 52,90   € 46,70
Επιστροφή στην κορυφή