Glam Fleixible G Spot Vibrator Black Dream Toys

€ 84,70 € 74,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8822
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 22,00 cm
Εισαγόμενο 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,60 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365100987
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Glam, σε έναν κόσμο ατέρμονης επιθυμίας, σε έναν κόσμο όπου η λαγνεία και ο ρομαντισμός συμπλέκονται ηδονικά δημιουργώντας μια σεξουαλική μέθεξη, η οποία μετατρέπει το…κοινότυπο σε… εξαιρετικό.
Ετοιμαστείτε για τις πιο glamorous ερωτικές συνευρέσεις της ζωής σας!

Ξεκλειδώστε έναν κόσμο αισθησιακής απόλαυσης με τον υπέροχο Flexible G-Spot Vibe, τον νέο ευέλικτο δονητή για το μαγικό σημείο G. από την σαγηνευτική συλλογή Glam της εταιρίας Dream Toys.

Σχεδιασμένος με γνώμονα την απέριττη κομψότητα, την άριστη λειτουργικότητα και την απόλυτη ακρίβεια, ο πολυτελής αυτός δονητής είναι μελετημένος να ανακαλύπτει, να αγκαλιάζει και να τονώνει τέλεια το πιο καλά κρυμμένο hot spot σας, χαρίζοντάς σας απρόσμενες συγκινήσεις.
Η ευελιξία του θα σας εξασφαλίσει μια εξατομικευμένη εμπειρία ικανοποίησης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εξερευνήσετε και να διεγείρετε όλες τις οικείες, εσωτερικές “πτυχές” σας με τον δικό σας μοναδικό τρόπο, ενώ το ισχυρό μοτέρ του, εφοδιασμένο με 10 προγράμματα - 5 ταχύτητες και 5 δελεαστικά μοτίβα δόνησης θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε την ανιαρή καθημερινότητα σε μια μαγευτική εμπειρία πάθους και ηδονής.
Ανακαλύψτε τον τέλειο συνδυασμό που πυροδοτεί τις επιθυμίες σας και διασφαλίστε ότι κάθε “δόνηση” ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας ανάγκες.
Στα ατού του και το κομψό, ασημένιο δαχτυλίδι- λαβή στη βάση του στιβαρού, καμπυλόγραμμου άξονα, το οποίο τού προσδίδει πρακτικότητα, ασφάλεια και άνεση στη χρήση.

Ο Flexible G-Spot Vibe είναι κατασκευασμένος από μαλακή, λεία, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και γυαλιστερό ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το δέρμα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX6), ενώ είναι και πλήρως επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές.
Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες. Χρόνος αδιάλειπτης χρήσης: 1 ώρα
Μήκος: 22 cm. Μέγιστη διάμετρος: 3,6 cm.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται τσάντα αποθήκευσης.
Προσοχή! Δεν είναι ιατρική συσκευή!

Δείτε επίσης

Remote Panty G- Spot Vibrator Pink by Dream Toys
€ 67,90
G Spot Dolce Vita Vibrator 7 Speeds Black DreamLove
€ 34,80   € 27,95
Julie Powerful Vibrating Anal & G-spot Plug 10cm by Svakom
€ 74,80
Classic Chic 7 Function Vibrator 16cm by Calexotics
€ 25,90
John Glosy Vibrator Black DreamLove
€ 34,90   € 28,90
Επιστροφή στην κορυφή