Pearl Diver Air Pulse Stimulator & Vibration Green by Satisfyer

€ 47,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8206
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 9,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Germany
Εταιρεία Satisfyer
Barcode 4061504037233
Λάμψτε σαν πολύτιμο σεντέφι με τον υπέροχο Pearl Diver, τον νέο, δονητή/ διεγέρτη κλειτορίδας από την εταιρία Satisfyer.

Χαριτωμένος, ζωηρός και παιχνιδιάρικος, σχεδιασμένος να προσφέρει μοναδικά εκλεπτυσμένες αισθήσεις, ο Pearl Diver είναι εφοδιασμένος με έναν μοναδικό συνδυασμό διεγερτικών κυμάτων μικρο-αναρρόφησης (τεχνολογία Air Pulse) και ισχυρών δονήσεων, ο οποίος θα οδηγήσει το αισθησιακό σας ταξίδι στον κόσμο της ηδονής σε ένα νέα επίπεδα!

Διαθέτει 2 ξεχωριστά ελεγχόμενους, ισχυρούς αλλά αθόρυβους κινητήρες (λειτουργία whisper mode), εφοδιασμένους με 11 διαφορετικές εντάσεις κυμάτων πίεσης αέρα και 12 προγράμματα δόνησης (συνολικά 132 διαφορετικοί συνδυασμοί), τους οποίους μπορείτε να απολαύσετε είτε μεμονωμένα είτε ταυτόχρονα, για να επιλέγετε κάθε φορά με ποιον θέλετε να παίξετε.

Με συμπαγή, έξυπνη σχεδίαση - σχήμα που μοιάζει με κέλυφος - για άνετο κράτημα και επιφάνεια με ραβδωτές λεπτομέρειες για επιπλέον ευχαρίστηση.
Ο Pearl Diver είναι κατασκευασμένος από ιδιαίτερα μαλακή και λεία στην αφή σιλικόνη ιατρικού τύπου, εξαιρετικά υγιεινή και φιλική προς το δέρμα, είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω μαγνητικού καλωδίου φόρτισης USB (περιλαμβάνεται), για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές, ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7), για απολαυστικό παιχνίδι και στο νερό.

Για εντονότερες αισθήσεις να τον συνοδεύετε με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε πολύ προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό για sex toys.
Ιδανικός για αρχάριους, αλλά και για πεπειραμένους χρήστες!

Δείτε επίσης

Remote Panty G- Spot Vibrator Pink by Dream Toys
€ 67,90
Vulva Lover 3 Air Pulse Stimulators + Vibration Black by Satisfyer
€ 49,80
Keri Vibrator Pink by Svakom
€ 69,80   € 64,55
10 Speed Bullet Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
Zenith Clitoral Massager Black by ToyJoy
€ 78,90   € 68,76
Επιστροφή στην κορυφή