Power Bullet Rechargeable Black Vibes of Love by Dream Toys

€ 34,90 € 29,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8788
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 6,90 cm
Μέγιστη διάμετρος 1,90 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632676072
Τονώστε τις ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες του κορμιού σας με τον ξεχωριστό Rechargeable Power Bullet, τον νέο, επαναφορτιζόμενο δονητή τύπου σφαίρα από την αισθησιακή συλλογή Essentials της εταιρίας Dream Toys.

Λεπτός και διακριτικός, μα ταυτόχρονα εξαιρετικά ευέλικτος και ισχυρός, με βελούδινη υφή και αθόρυβη λειτουργία, σε κλασικό, μαύρο χρώμα, ο Power Bullet, διαθέτει στρογγυλεμένη άκρη για άνετη διείσδυσή και μακρύ άξονα σχεδιασμένο για απόλυτα στοχευμένη τόνωση στα σημεία ακριβώς που την χρειάζεστε περισσότερο. Επιπλέον, διαθέτει ισχυρό μοτέρ εφοδιασμένο με 9 λειτουργίες δόνησης, οι οποίες ελέγχονται εύκολα μέσω ενός απλού touch button στη χαρίζοντάς σας τους εκρηκτικότερους οργασμούς της ζωής σας

Χρήση: Πατήστε και κρατήστε πατημένο το power button για 3 δευτερόλεπτα για ενεργοποίηση. Πατήστε εκ νέου για να αλλάξετε πρόγραμμα.

Ο Power Bullet είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη άριστης ποιότητας χωρίς φθαλικά και λάτεξ και ABS, υλικά που του προσδίδουν υπέροχα βελούδινη υφή, είναι αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7). για απολαυστικά παιχνίδια στο νερό. ενώ είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για αδιάλειπτη απόλαυση.

Να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να τον αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας παιχνίδια.
Σε τέλειο μέγεθος τσέπης (pocket size) για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

Φορτίζει πλήρως σε 2 ώρες,
Μήκος: 6,9 cm, διάμετρος: 1,9 cm.

Δείτε επίσης

Shine Clitoral Pulsator by Romp
€ 64,90
Wonder Wand Clitoral Massager Black by ToyJoy
€ 91,90   € 85,90
Heart Vibe Coral Rose 5.0cm by Rianne S
€ 41,00
2 in 1 Suction Clitoral Vibrator White by Loving Joy
€ 42,90
10 Function Clitoral Suction Vibrator Black by Loving Joy
€ 29,90
Επιστροφή στην κορυφή