Glam Wand Vibrator Orange by Dream Toys

€ 79,80 € 68,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8812
Είδος Wand Δονητές
Μήκος 21,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,60 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101151
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Glam, σε έναν κόσμο ατέρμονης επιθυμίας, σε έναν κόσμο όπου η λαγνεία και ο ρομαντισμός συμπλέκονται ηδονικά δημιουργώντας μια σεξουαλική μέθεξη, η οποία μετατρέπει το…κοινότυπο σε… εξαιρετικό.
Ετοιμαστείτε για τις πιο glamorous ερωτικές συνευρέσεις της ζωής σας!

Παραδοθείτε στην μαγεία της αποπλάνησης με τον υπέροχο Wand Vibrator, τον νέο, πανέμορφο διεγέρτη από την σαγηνευτική συλλογή Glam της εταιρίας Dream Toys, ένα μοναδικό σεξουαλικό εργαλείο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αφυπνίζει τις αισθήσεις και να πυροδοτεί τις επιθυμίες!

Με ζωηρή, αλλά εκλεπτυσμένη εμφάνιση σε έντονο πορτοκαλί χρώμα με πολυτελείς χρυσές λεπτομέρειες, το Glam Wand είναι το ιδανικό ερωτικό αξεσουάρ για κάθε μοντέρνα γυναίκα που ξέρει να ικανοποιεί τις ανάγκες της.

Η σταθερή, άνετη, ραβδωτή λαβή του, ιδανική για πολύωρο κράτημα, καταλήγει σε μία εύκαμπτη, λεία και ομαλή κεφαλή, ειδικά μελετημένη να αγκαλιάζει τα πολύτιμα…hot spot σας, ενώ το ισχυρό, αλλά εξαιρετικά διακριτικό μοτέρ του, εξοπλισμένο με 5 δελεαστικούς ρυθμούς, ο καθένας από τους οποίους συνοδεύεται από 3 ρυθμιζόμενες εντάσεις, αποδίδει ήπια επίπεδα ήχου επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε το μασάζ με ηρεμία.
Το εύχρηστο πλήκτρο + και - ρυθμίζει της ένταση όπου εσείς επιθυμείτε, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε την τέλεια ισορροπία.

Το Glam Wand Vibrator είναι κατασκευασμένο από πολυτελή λεία και μαλακή σιλικόνη και γυαλιστερό ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Είναι επαναφορτιζόμενο, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), ενώ είναι και αδιάβροχο (πιστοποίηση IPX6) για παιχνίδια και στο ντους.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συσκευή μασάζ για τους καταπονημένους μυες.
Όταν το χρησιμοποιείτε ως ερωτικό αξεσουάρ να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό για ενίσχυση της αίσθησης και αποφυγή των ερεθισμών.
Πριν και μετά τη χρήση να το καθαρίζετε σχολαστικά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών.

Χρόνος φόρτισης: 60 λεπτά. Χρόνος συνεχούς λειτουργίας: 45 λεπτά
Μήκος: 21.50cm cm. Μέγιστη διάμετρος: 4.60 cm.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται τσάντα αποθήκευσης.
Προσοχή! Δεν είναι ιατρική συσκευή!

Δείτε επίσης

Glam Wand Vibrator Bordeaux by Dream Toys
€ 84,80   € 74,90
Viva 20 Function Magic Wand Purple by Loving Joy
€ 57,90
Zenith Clitoral Massager Black by ToyJoy
€ 78,90   € 68,76
Glam Wand Large Vibrator Pink by Dream Toys
€ 89,80   € 82,90
Vibes of Love Heating Bodywand by Dream Toys
€ 72,90   € 61,90
Επιστροφή στην κορυφή