FLEX Silicone Bendable Rabbit Vibrator 20cm by Loving Joy

€ 67,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6397
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,30 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962912
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση United Kingdom
Βυθιστείτε στη μαγεία της διπλής διέγερσης με τον εξαιρετικό FLEX Silicone Bendable Rabbit Vibrator, τον νέο ισχυρό δονητή – κουνέλι από την εταιρία Loving Joy και απολαύστε υπέροχες οργασμικές συγκινήσεις, όπως ποτέ ξανά.

Η καινοτομία του FLEX, όπως υποδεικνύει και το όνομά του, είναι ότι διαθέτει έναν στιβαρά, μα συνάμα και ιδιαίτερα εύκαμπτο και ευέλικτο άξονα, ο οποίος μπορεί να καμφθεί, για βέλτιστη ανατομική εφαρμογή και να αγκαλιάσει τις ερωτογενείς σας ζώνες, διεγείροντας τις πηγές της ηδονής σας με τρόπο μοναδικό, καθώς και μία υπέροχα απαλή υφή, η οποία θα ενισχύει στο έπακρο τις εσωτερικές αισθήσεις. Επιπλέον, ο δονητής διαθέτει δύο ισχυρούς κινητήρες, έναν στην κορυφή του άξονα για τόνωση του κόλπου και του πολυθρύλητου G-spot και έναν στα αυτιά του κουνελιού για διέγερση της κλειτορίδας, οι οποίοι έχουν τροφοδοτηθεί με 10 διαφορετικά προγράμματα δόνησης για να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει κάθε φορά στις ανάγκες σας.

Ο FLEX είναι αδιάβροχος για να μπορείτε να τον παίρνετε μαζί σας καις το ντους και επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία), για να μην μένετε ποτέ στη μέση… από μπαταρία. Είναι κατασκευασμένος από ιατρικού τύπου, μεταξένια απαλή και λεία σιλικόνη, χωρίς πόρους και οσμές, η οποία παίρνει άμεσα τη θερμοκρασία του σώματος για ευχάριστη εφαρμογή. Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο toycleaner.

Συνολικό μήκος: 20cm, μήκος διείσδυσης: 13cm.

Δείτε επίσης

Aphrodite Triple Rabbit Vibrator Pink by ToyJoy
€ 72,60
Rocking Bunny Vibes of Love by Dream Toys
€ 83,90   € 72,77
Coco Duo Rabbit Vibrator Vivre by Dream Toys
€ 78,90   € 66,90
Heating Thrustmachine Rabbit Vibrator Vibes of Love Dream Toys
€ 98,90   € 88,90
Glam Lux Rabbit Vibrator bordeaux Dream Toys
€ 93,90
Επιστροφή στην κορυφή