Dual G-Spot Rabbit Vibrator Pink Dream Toys

€ 89,80 € 84,65


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9004
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 22,50 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,60 cm
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365103308
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Μια σαγηνευτική συμφωνία απόλαυσης σε μια και μόνο συσκευή: Βιώστε μοναδικές στιγμές διπλής διέγερσης με τον υπέροχο Dual G-Spot Vibe τον νέο διπλό δονητή για την τόνωση του G-Spot και της κλειτορίδας από την αισθησιακή συλλογή Essentials της εταιρείας Dream Toys.

Το καινοτόμο, εργονομικό του σχήμα με τον λεπτό, στιβαρό άξονα, κατάλληλο για…βαθιές διεισδύσεις, την έντονα διογκούμενη, καμπυλόγραμμη κεφαλή με την ραβδωτή επιφάνεια, ιδανική για τη βέλτιστη διέγερση των νευρικών απολήξεων του κολπικού καναλιού και του ευαίσθητου G-spot και το ιδιαίτερο κλειτοριδικό στέλεχος για τόνωση και διέγερση της κλειτορίδας, υπόσχεται να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης και ονειρεμένες κορυφώσεις.

Στα συν του και οι δύο ανεξάρτητοι κινητήρες (ένας στον κορμό για έντονους κραδασμούς στο σημείο G, και ένας στο κλειτοριδικό στέλεχος, ο οποίος παρέχει μια αισθησιακή λειτουργία χτυπήματος για ακριβή διέγερση της κλειτορίδας), οι οποίοι είναι εφοδιασμένοι με 4 δελεαστικούς ρυθμούς δόνησης, 3 προσαρμόσιμες ταχύτητες, και 7 συναρπαστικούς ρυθμούς χτυπήματος (tapping) για ονειρεμένη, συνδυαστική διέγερση 3 σημείων (Κόλπος, G-spot, Κλειτορίδα). Τα προγράμματα ρυθμίζονται εύκολα μέσω των εύχρηστων κουμπιών στη βάση του δονητή.

Ο Dual G-Spot Vibe είναι κατασκευασμένος από απόλυτα ασφαλή για το σώμα, βελούδινη σιλικόνη ιατρικού τύπου και ABS και είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μείνετε ποτέ στη…μέση, ενώ είναι και αδιάβροχος για τολμηρά παιχνίδια και στο μπάνιο!
Συνιστούμε να τον συνοδεύετε πάντα με ένα λιπαντικό με βάση το νερό.
Καθαρίζει πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner.

Με μήκος 22,5 cm και πλάτος 3,6 cm, έχει το τέλειο μέγεθος για βαθιά, ικανοποιητική απόλαυση! Σε υπέροχο ροζ-κόκκινο χρώμα.
Χρόνος φόρτισης: 90 λεπτά
Χρόνος παιχνιδιού: 60 λεπτά

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ερωτικών αξεσουάρ πάντα στην καλύτερη ποιότητα και τιμές της αγοράς.

Δείτε επίσης

Sparkling Julia Duo Vibrator by Dream Toys
€ 78,90   € 67,90
Cocky Rabbit Vibes of Love by Dream Toys
€ 83,90   € 78,90
Alpheus Rabbit Moving Beads Goddess Collection Dream Toys
€ 108,90   € 89,80
Coco Duo Rabbit Vibrator Vivre by Dream Toys
€ 78,90   € 66,90
Elite Josephine G-Spot Vibrator 20cm by Dream Toys
€ 68,80   € 58,70
Επιστροφή στην κορυφή