Pop Supreme Vibrator LoveRabbit by ToyJoy

€ 37,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8344
Είδος Ρεαλιστικοί Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8713221829597
Απολαύστε έντονες, βαθιές διεισδύσεις και στοχευμένη διέγερση ακριβείας με τον υπέροχο Pop Supreme, τον νέο, πανέμορφο δονητή από τη μοντέρνα συλλογή Love Rabbit της εταιρίας ToyJoy.

Μοντέρνος, ζωηρός και ελκυστικός, σε girly ροζ – φούξια χρώμα με διακριτικές μεταλλικές λεπτομέρειες, κομψή σχεδίαση και καινοτόμο λειτουργία, ο Pop Supreme με τον ελαφρά κυρτό, στιβαρό άξονα με την στρογγυλεμένη άκρη σε σχήμα βαλάνου για άνετη διείσδυση και τις διεγερτικές αυλακώσεις στην επιφάνεια για περαιτέρω ενίσχυση των αισθήσεων, θα αγκαλιάσει τέλεια τις ευαίσθητες περιοχές του κορμιού σας,, ασκώντας στοχευμένη πίεση στις κρυφές ερωτογενείς σας ζώνες και θα σας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης.

Ο δονητής διαθέτει επιπλέον, έναν ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα, εξοπλισμένο με 7 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης και 3 κλίμακες έντασης για να επιλέγετε κάθε φορά τα δικά σας αγαπημένα προγράμματα, ενώ είναι και ιδιαίτερα εύκολος στη χρήση -ελέγχεται μέσω δύο απλών κουμπιών στη βάση του- για μεγαλύτερη άνεση.
Χρήση: Πατήστε το κάτω κουμπί για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον δονητή. Πατήστε το επάνω κουμπί για να αλλάξετε προγράμματα δόνησης.

Ο Pop Supreme είναι κατασκευασμένος από μαλακή, βελούδινα απαλή σιλικόνη υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικά και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μένετε ποτέ στη μέση από μπαταρίες ενώ διαθέτει και προστασία από τις πιτσιλιές νερού για να χαίρεστε τα πλούσια προσόντα του και στο μπάνιο ή το ντους (IPX5). Προσοχή! Μην τον βυθίζετε!

Φόρτιση: Συνδέστε το βύσμα του καλωδίου USB φόρτισης στο δονητή - η υποδοχή με την ένδειξη DC βρίσκεται πάνω από τα κουμπιά ελέγχου του δονητή.
Συνδέστε την υποδοχή USB στην πηγή.
Το LED αναβοσβήνει κατά τη φόρτιση και ανάβει συνεχώς όταν φορτιστεί πλήρως.

Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.
Να το απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό.
Κατάλληλος για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Ιδανικός για όλα τα επίπεδα εμπειρίας. Ένα πραγματικό “πολυ-εργαλείο” τόνωσης και ευχαρίστησης

Διαστάσεις:
Συνολικό μήκος: 21cm
Λειτουργικό μήκος για εισαγωγή: 11cm
Διάμετρος.: 3,5cm

Δείτε επίσης

Get Real Slim Vibrator 20cm Purple by ToyJoy
€ 27,90   € 24,50
King Cock 18cm Vibrating Cock by Pipedream
€ 59,60
Get Real Mini Realistic Vibrator 16cm Black by ToyJoy
€ 24,90   € 22,70
Master Ben Cyber Silicock 24cm Vibrator DreamLove
€ 110,90   € 89,88
Get Real Slim Vibrator 20cm Natural by ToyJoy
€ 27,90   € 24,50
Επιστροφή στην κορυφή