Remote Duo Pleaser Remote Controlled Pink by Dream Toys

€ 64,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8786
Είδος
Μήκος 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632679660
Απολαύστε μαγική, διπλή διέγερση με τον υπέροχο Remote Duo Pleaser τον νέο, αισθησιακό δονητή/ διεγέρτη για τη γυναίκα από τη μοντέρνα συλλογή Vibes of Love της εταιρίας Dream Toys.

Μοντέρνος και ελκυστικός, σε ζωηρό, ροζ χρώμα, με εργονομική σχεδίαση και υπέροχες, σέξι καμπύλες ο Remote Duo Pleaser έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στην ανατομία του γυναικείου σώματος, καθώς το ευέλικτο σχήμα του αγκαλιάζει όλα τα γλυκά σημεία της γυναικείας ανατομίας, προσφέροντας απαράμιλλη κλειτοριδική και κολπική διέγερση.

Η μία του άκρη αποτυπώνει έναν στιβαρό, παχύ, ελαφρά κεκλιμένο κορμό σε σχήμα πέους με έντονα προτεταμένη βάλανο, μελετημένο να διεισδύει εσωτερικά στον κόλπο τονώνοντας το μαγικό σημείο G, καθώς και τις νευρικές απολήξεις του κολπικού καναλιού και των χειλιών, ενώ η άλλη, η οποία μοιάζει με ουρίτσα, στοχεύει με μεγάλη ακρίβεια την κλειτορίδα, δημιουργώντας απανωτές εκρήξεις ηδονής.

Ο Remote Duo Pleaser διαθέτει έναν ισχυρό, αλλά εξαιρετικά αθόρυβο κινητήρα, εφοδιασμένο με 9 διαφορετικά μοτίβα δόνησης για να κινήστε πάντα στον ρυθμό των αγαπημένων σας κραδασμών και ασύρματο τηλεχειριστήριο με εμβέλεια 10 μέτρων για παιχνίδια και εκτός κρεβατοκάμαρας,
Παραδώστε το χειριστήριο στον σύντροφό σας και αφήστε τον να σας εκπλήξει, παίρνοντας στα χέρια του τον έλεγχο των οργασμών σας.

Ο διεγέρτης είναι κατασκευασμένος από βελούδινα απαλή σιλικόνη. απόλυτα ασφαλή για το σώμα, ενώ το απλό και εύκολο στη χρήση χειριστήριο είναι φτιαγμένο από πλαστικό ABS. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω μαγνητικού καλωδίου USB, το οποίο περιέχεται στη συσκευασία, ενώ είναι και είναι αδιάβροχος για απολαυστικό παιχνίδι στο μπάνιο ή το ντους.
Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Φορτίζει πλήρως σε 1,5 ώρες, αποδίδοντας 2 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού.
Μήκος: 9 cm Διάμετρος: 3 cm

Δείτε επίσης

Boreas Goddess Collection Vibrator by Dream Toys
€ 89,80   € 74,80
Get Real Realistic Vibrator Purple by ToyJoy
€ 27,90   € 24,80
Get Real G Spot Mini Realistic Vibrator 16cm Purple by ToyJoy
€ 26,90   € 24,80
Get Real Mini Realistic Vibrator 16cm Black by ToyJoy
€ 24,90   € 22,70
Real Stuff Realistic Rotating Vibrator 22cm with Remote by Dream Toys
€ 69,80   € 49,80
Επιστροφή στην κορυφή