Bowler Wand Massager Pink Elys by Toyz4Lovers

€ 52,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7537
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / Wand Δονητές
Μέγιστη διάμετρος 3,60 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Toyz4Lovers
Προέλευση Italy
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8053629698167
Μήκος 19,00 cm
Απολαύστε ξεχωριστές στιγμές οικείας ευχαρίστησης με το υπέροχο Bowler Wand, τη νέα 2 σε 1 συσκευή μασάζ για το σώμα και δονητή κλειτορίδας μεσαίου μεγέθους από την πρωτοποριακή συλλογή ELYS της εταιρίας Toyz4Lovers.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ιατρική σιλικόνη soft touch, σε ζωηρό ροζ χρώμα, ιδιαίτερα εύκαμπτο και μαλακό στην αφή, σχεδιασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, το Bowler Wand είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό πολυεργαλείο που θα ικανοποιήσει στο έπακρο τις ανάγκες σας.
Ως συσκευή μασάζ, το στιβαρό του σώμα με την ευρεία ωοειδή κεφαλή θα τονώσει υπέροχα όλα τα κουρασμένα σημεία του κορμιού σας, προσφέροντάς σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ενώ ως δονητής κλειτορίδας, η εύκαμπτη κεφαλή του θα διεγείρει μοναδικά τις ερωτογενείς σας ζώνες, χαρίζοντάς σας συγκλονιστικές στιγμές απόλαυσης!

Το Wand διαθέτει επιπλέον, έναν ισχυρό, αλλά ιδιαίτερα αθόρυβο κινητήρα, εφοδιασμένο με 9 διαφορετικούς τύπους δόνησης για να επιλέγετε αυτόν που σας ευχαριστεί κάθε φορά. Είναι επαναφορτιζόμενο μέσω USB καλωδίου για αδιάλειπτη χρήση, ενώ είναι και αδιάβροχο για χαλαρωτικό παιχνίδι και στο νερό.
Μήκος: 19.00cm. Διάμετρος: 3,60cm .

Δείτε επίσης

Cotton Candy Air Pulse Stimulator & Vibration Pink by Satisfyer
€ 48,90
Revel Vera Clitoral Air Pulse Stimulator Pink by NS Novelties
€ 46,70
Single Speed Silver Bullet Vibrator 8.80cm by Loving Joy
€ 12,90
Vulva Lover 3 Air Pulse Stimulators + Vibration Black by Satisfyer
€ 49,80
10 Function Rechargeable Bullet Vibrator Silver Loving Joy
€ 29,80
Επιστροφή στην κορυφή