Pump UP Pressure Touch Finger Toyz4Lovers

€ 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7563
Είδος Τρόμπες Πέους
Εταιρεία Toyz4Lovers
Προέλευση Italy
Barcode 8053629697542
Μήκος 21,50 cm
Υλικό ABS Πλαστικό
Προσφέρετε στο πέος σας σφρίγος, δύναμη και διαστάσεις πραγματικού επιβήτορα με την εξαιρετική Αντλία Πέους με Μετρητή Pressure Touch Finger από την πολυτελή σειρά Pump UP της εταιρίας Toyz4Lovers.

Κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας υλικά, η αντλία διαθέτει διαφανή, κυλινδρικό θάλαμο από ανθεκτικό ABS, στην επιφάνεια του οποίου υπάρχει αριθμητική χάραξη για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας, ενώ στο κάτω μέρος του, ένα κάλυμμα από TPR φροντίζει για την αεροστεγή του σφράγιση.

Στην άκρη του θαλάμου o σωλήνας διέλευσης του αέρα θα σας οδηγήσει σε έναν εξαιρετικά λειτουργικό μετρητή εσωτερικής πίεσης /μανόμετρο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να επιτύχετε με ακρίβεια τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ το άλλο άκρο του σωλήνα καταλήγει σε μία εύχρηστη λαβή τύπου σκανδάλη, το πρεσάρισμα της οποίας, δημιουργεί κενό αέρος στο εσωτερικό της αντλίας αυξάνοντας τη ροή του αίματος στο πέος και κατά συνέπεια και τις διαστάσεις του.
Η λειτουργία της είναι ιδιαίτερα εύκολη, πραγματοποιείται μέσω ενός απλού κουμπιού, ενώ η βαλβίδα ταχείας απελευθέρωσης επιτρέπει την προσαρμογή της πίεσης ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις!

Για την καλύτερη δυνατή αίσθηση κατά τη διάρκεια της χρήσης συνδυάστε την ιδανικά με ένα ποιοτικό λιπαντικό νερού. Για τον καθαρισμό της χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό για Sex Toys και χλιαρό νερό. Ιδανική για κάθε επίπεδο εμπειρίας

Χωρίς φθαλικές ενώσεις.
Μήκος: 21,5cm

Δείτε επίσης

Pump Worx Max-Width Penis Enlarger by Pipedream
€ 44,90   € 36,90
Ramrod Automatic Digital Penis Pump Dream Toys
€ 74,90   € 66,68
Performance VX6 Vacuum Penis Pump by Blush Novelties
€ 113,80
Renegade Bolero Penis Pump Black by NS Novelties
€ 38,90
Ramrod Classic Penis Pump Dream Toys
€ 23,88
Επιστροφή στην κορυφή