Pump Worx Pistol Grip Power Pump Pipedream

€ 54,90 € 43,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7574
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 23,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 5,00 cm
Εταιρεία Pipedream
Προέλευση U.S.A
Barcode 603912294620
Υλικό ABS Πλαστικό & TPE
Απολαύστε ευμεγέθεις, παλλόμενες, επιβλητικές στύσεις διαρκείας με την επαγγελματικού τύπου μεγεθυντική αντλία πέους Pistol-Grip Power Pump από την εργονομική σειρά Pump Worx της εταιρίας Pipedream.

Η αντλία Pistol-Grip κατασκευάστηκε ως μια ασφαλής, οικονομικά προσιτή, μη χειρουργική λύση, εναλλακτική σε ακριβές ιατρικές επεμβάσεις και χάπια, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να μεγεθύνετε άμεσα το πέος σας χωρίς ενοχλητικές παρενέργειες.

Τοποθετήστε απλά το μόριό σας στο κυλινδρικό σώμα, πιέστε τη λαβή του πιστολιού και δείτε άμεσα εκπληκτικά αποτελέσματα, καθώς το μαλακό περίβλημα από PVC στο κάτω μέρος της αντλίας σφραγίζοντας τέλεια γύρω από το δέρμα, δημιουργεί ένα ισχυρό κενό στο εσωτερικό του θαλάμου, αυξάνοντας εντυπωσιακά το μήκος και την περίμετρό του πέους σας.! Ο διαφανής κύλινδρος σάς επιτρέπει να βλέπετε ιδίοις όμμασι την πρόοδό σας κάθε στιγμή, ενώ ο ευανάγνωστος μετρητής σάς παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την ποσότητα της πίεσης κενού. Όταν φτάσετε στο επιθυμητό μέγεθος, πιέστε τη βαλβίδα ταχείας απελευθέρωσης για να εκτονώσετε την πίεση και…ετοιμαστείτε για παιχνίδι!

Για να παρατείνετε ακόμη περισσότερο την στύση, αλλά και για να καθυστερήσετε την εκσπερμάτιση, εφαρμόστε το σέξι, μαλακό δαχτυλίδι στη βάση του πέους σας ή γύρω από τους όρχεις.
Όταν τελειώσετε, αποσυνδέστε τον κύλινδρο από τον εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης και καθαρίστε προσεκτικά την αντλία με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner. Για βελτιωμένη αίσθηση να συνοδεύετε τη χρήση με λιπαντικό με βάση το νερό.

Μήκος: 23.0cm. Διάμετρος: 5.0cm.
Υλικά: ABS/PVC (Συμπαγές), TPE/TPR (Εύκαμπτο)

Δείτε επίσης

Pump Worx Rock Hard Power Pump by Pipedream
€ 58,90
Ramrod Classic Penis Pump Dream Toys
€ 23,88
Renegade PSI Pump by NS Novelties
€ 58,60
Pump Worx Beginners Power Pump Blue by Pipedream
€ 18,90   € 15,08
Pump UP Easy Touch Clear Toyz4Lovers
€ 18,80
Επιστροφή στην κορυφή