Pump Worx Beginners Power Pump Blue by Pipedream

€ 18,90 € 15,08


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8136
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 19,00 cm
Υλικό ABS Πλαστικό
Εταιρεία Pipedream
Προέλευση U.S.A
Barcode 603912294545
Αποκτήστε το μέγεθος που πάντα ονειρευόσασταν και ξαναβρείτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση, χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια, με την εξαιρετική αντλία πέους Pump Worx Beginner Power Pump, γιατί το μέγεθος έχει πάντα σημασία!
Ιδανική για τους άνδρες που αντιμετωπίζουν στυτικές δυσλειτουργίες, αλλά και για ανήσυχους έφηβους που θέλουν απλά λίγο μεγαλύτερο μέγεθος, το Beginner Power Pump δεν θα σας απογοητεύσει.

Εισάγετε το πέος σας (χαλαρό ή όρθιο) στην υποδοχή, πατήστε την αντλία για να δημιουργήσετε πίεση στο θάλαμο και νοιώστε το μόριό σας να ανταποκρίνεται άμεσα, καθώς η αναρρόφηση του κενού σωρεύει το αίμα στον άξονα, επιτρέποντας την αύξηση του μήκους και της διαμέτρου, αλλά και την ενίσχυση της αντοχής και της απόδοσής σας. Επιπλέον, ο ημιδιάφανος σκούρος σωλήνας σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε το πέος σας όσο μεγαλώνει, επιτείνοντας περαιτέρω τη διέγερση, ενώ η βαλβίδα αποσυμπίεσης αέρα συμβάλλει στην άμεση αποσυμφόρηση της πίεσης. Για να παρατείνετε την εκσπερμάτιση, τοποθετήστε το συνημμένο Cock Ring στο πέος σας, μέχρι το σημείο που νοιώθετε άνετα. Η σφικτή συμπίεση θα διατηρήσει την στύση σας, θα παρατείνει την εκσπερμάτιση και θα επεκτείνει τη διασκέδαση. Όταν τελειώσετε, αποσυνδέστε τον κύλινδρο από τον εύκαμπτο σωλήνα κενού, καθαρίστε τα εξαρτήματα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner και αποθηκεύστε τη συσκευή.

Η αντλία είναι φτιαγμένη εξ' ολοκλήρου από ασφαλή για το σώμα και απαλλαγμένα από φθαλικές ενώσεις υλικά. Ο κύλινδρος είναι κατασκευασμένος από πλαστικό υλικό PVC ενώ η υποδοχή είναι φτιαγμένη από μαλακή σιλικόνη. Το Stretch Cock Ring είναι κατασκευασμένο από Premium σιλικόνη.

Μήκος σωλήνα: 19cm
Πλάτος σωλήνα: 5cm
Στη συσκευασία περιλαμβάνονται: Cock Ring & Free Thickening Cream Moist Lubricant & Toy Cleaner

Δείτε επίσης

Trigger Handle Penis Pump Menzstuff by Dream Toys
€ 24,90   € 19,76
Optimum Series Executive Big Man's Pump CalExotics
€ 62,80
Performance VX6 Vacuum Penis Pump by Blush Novelties
€ 113,80
Power Pump Black by ToyJoy
€ 18,90   € 14,80
Quick Draw Vacuum Pump by Calexotics
€ 59,00
Επιστροφή στην κορυφή