3D Zen Masturbator by Tenga

€ 44,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1048
Είδος Αυνανιστήρια
Μέγιστη διάμετρος Fits All
Εταιρεία Tenga
Barcode 4560220551394
Μήκος 12,00 cm
Με το νέο της μοντέλο 3D Zen, η Tenga άλλαξε τις ισορροπίες στο τομέα των masturbators και έβαλε πολύ ψηλά τον πήχυ για τον ανταγωνισμό. Η ίδια η Tenga χαρακτηρίζει το 3D Zen ως έργο τέχνης, ένα πραγματικό "γλυπτό" που ξεχωρίζει από όλα τα άλλα masturbators που κυκλοφορούν στην αγορά.

To Tenga 3D Zen έχει "διχασμένη προσωπικότητα". Όταν το βλέπει κανείς σε φωτογραφία παρατηρεί τις συμμετρικές ραβδώσεις του, οι οποίες εντείνουν την αίσθηση της απόλαυσης κατά τη διάρκεια της επαφής. Αυτή είναι όμως η μία μόνο πλευρά του. Το Tenga 3D Zen μπορεί κανείς να το "γυρίσει" (η μέσα πλευρά έξω) με αποτέλεσμα να μπορεί να απολαύσει και την ... απόλυτα "λεία" πλευρά του.

To Tenga 3D Zen είναι απόλυτα "ευέλικτο". Είναι ελαστικό προκειμένου να καλύπτει πλήρως (σε μήκος και σε πάχος) την περιοχή. Ταιριάζει απόλυτα στο χέρι και η αίσθηση του είναι απλά εκπληκτική. Είναι κατασκευασμένο από αντιβακτηριακό (antibacterial) elastomer και παραδίδεται μέσα σε διάφανη πλαστική θήκη. Η θήκη αποτελεί και το χώρο αποθήκευσης του έπειτα από κάθε χρήση.

To Tenga 3D Zen έχει απόλυτα ρεαλιστική αίσθηση. Το υλικό κατασκευής του δεν περιέχει βλαβερές χημικές ουσίες (phthalates και latex Free), μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα μέσα στο νερό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα με λιπαντικά νερού - περιέχεται άλλωστε και δείγμα λιπαντικού στη συσκευασία του.

Το Tenga 3D Zen είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό masturbator το οποίο έχει αποσπάσει μεγάλο μερίδιο αγοράς στο συγκεκριμένο τομέα sex toys. Αξίζει να το δοκιμάσετε ...

Πατήστε εδώ για να δείτε το video του προϊόντος στο youtube channel της bonadiva!

Δείτε επίσης

Scarlett The Girl Next Door Pocket Pussy Dream Toys
€ 15,90   € 12,30
Hot Bombshell To Go by Private
€ 22,90   € 17,90
Rev-Lite Realistic Mouth Male Masturbator Loving Joy
€ 48,90   € 43,90
Schag's Sultry Stout Frosted by Dream Toys
€ 48,90   € 43,40
Riley The Girl Next Door Pocket Pussy Dream Toys
€ 19,80   € 18,42
Επιστροφή στην κορυφή