Fleshlight Flight Pilot Masturbator

€ 58,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8141
Είδος Αυνανιστήρια
Εταιρεία Fleshlight
Προέλευση U.S.A
Υλικό Superskin
Μήκος 16,50 cm
Barcode 810476019440
Απογειώστε την απόλαυση βιώνοντας υπέροχες εμπειρίες αυτοϊκανοποίησης με τον εξαιρετικό Flight Pilot, τον νέο, πανέμορφο Masturbator σε σχήμα φακού από την παγκοσμίου φήμης εταιρία Fleshlight!

Κομψός και εκλεπτυσμένος σε συμπαγή, αεροδιαστημική σχεδίαση και ιδιαίτερα διακριτικό μέγεθος, ο Flight Pilot διαθέτει σφικτό άνοιγμα, το οποίο καταλήγει σε ένα αυξομειούμενο σε πλάτος, ανάγλυφο εσωτερικό κανάλι, στο οποίο έχουν ενσωματωθεί πολλές, διαφορετικές υφές (εξογκώματα, δακτύλιοι, ραβδώσεις) για έξτρα διέγερση, καθώς και απλή, βιδωτή βάση, μέσω της οποίας μπορείτε να προσαρμόσετε απόλυτα την ισχύ της αναρρόφησης. Αν χρειάζεστε μεγαλύτερο χώρο απλά ξεβιδώστε ελαφρά, ώστε να εισέλθει αέρας στο εσωτερικό του, για πιο σφικτό κράτημα αντίθετα, σφίξτε λίγο περισσότερο. Πειραματιστείτε ελεύθερα ώσπου να ανακαλύψετε αυτό που σας ευχαριστεί περισσότερο.

Το Flight Pilot είναι κατασκευασμένο από το πατενταρισμένο υλικό Superskin, ένα ιδιαίτερα μαλακό, εύκαμπτο ανθεκτικό, απόλυτα ασφαλές, μη τοξικό υλικό, το οποίο προσομοιάζει στο ανθρώπινο δέρμα και προσφέρει αξεπέραστη αίσθηση οικειότητας. Μετά τη χρήση πλύνετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι. Καθαρίζει εύκολα και στεγνώνει γρήγορα. Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Η κομψή, ανθεκτική θήκη το καθιστά εύκολο στη μεταφορά και την αποθήκευσή του.
Στη συσκευασία τους περιλαμβάνεται δωρεάν δείγμα λιπαντικού από την Fleshlight.
Χρώμα: Μαύρο

Συνολικό μήκος: 16,5cm, διάμετρος καναλιού, 1,27cm.

Δείτε επίσης

Fleshlight Adriana Chechik Next Level Anal
€ 64,90   € 59,80
Fleshlight Jenna Haze Obsession Vagina
€ 64,90   € 59,50
Original Vacuum Cup To Go by Private
€ 22,90   € 17,90
Real Feel Anal Masturbator by LovingJoy
€ 22,90
Pussy Eperience Addicted Toys DreamLove
€ 22,90   € 18,85
Επιστροφή στην κορυφή