Schag's Sultry Stout Frosted by Dream Toys

€ 48,90 € 43,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8381
Είδος Αυνανιστήρια
Μήκος 19,70 cm
Υλικό TPE
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 819835028673
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε τη νέα σειρά αυτολιπαινόμενων Strokers πολλαπλών θαλάμων Schag's από την κορυφαία εταιρεία Blush. Κάθε ένα από τα Stroker της συλλογής έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με κουτάκι μπύρας, συνδυάζοντας ιδανικά την σχεδιαστική καινοτομία με την άριστη λειτουργικότητα

Aνακαλύψτε τον πόθο και την ηδονή του self touch και απολαύστε μοναδικές στιγμές προσωπικής ευχαρίστησης με το μοναδικό Sultry Stout, το νέο, υπέροχο Stroker τεσσάρων ξεχωριστών θαλάμων της συλλογής Schag's.

Κομψό και σέξι, σε ρεαλιστικό σχήμα κουτιού μπύρας, το Sultry Stout διαθέτει ένα σχετικά μικρό άνοιγμα, το οποίο καταλήγει σε ένα “ιδιαίτερου” σχήματος, μαλακό και ευέλικτο εσωτερικό κανάλι, ταιριαστό σε κάθε μέγεθος πέους, το οποίο είναι σχεδιασμένο με τέσσερις θαλάμους διαφορετικής υφής ο καθένας για σούπερ διέγερση και βαλβίδα αναρρόφησης PerfectFlο, εξοπλισμένη με οπή αέρα για πλήρη έλεγχο της ισχύος της. Επιπλέον, το Stroker είναι αυτολιπαινόμενο, γεγονός που σημαίνει ότι λίγο νερό ή σάλιο αρκούν για να γλιστρούν όλα όπως πρέπει. Για εντονότερο αίσθηση σας προτείνουμε να συνοδεύετε τη χρήση πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό κατά προτίμηση με βάση το νερό.

Το Sultry Stout είναι κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας TPE, υλικό απόλυτα ασφαλές για το σώμα και διαθέτει πιστοποίηση εργαστηριακού ελέγχου για απαλλαγή από φθαλικές ενώσεις, αρώματα, παραφίνες και λάτεξ. Επίσης, είναι αδιάβροχο για ατελείωτη διασκέδαση στο μπάνιο ή στο ντους, ενώ λόγω του διακριτικού σχεδιασμού του είναι ιδανικό για τα ταξίδια σας. Διαθέτει βέλτιστο κράτημα και εξαιρετική αντοχή ακόμη και στο άγριο, δυναμικό παιχνίδι.

Μετά τη χρήση, πλύνετε το Stroker με ήπιο σαπούνι και νερό ή με ένα ποιοτικό toycleaner και σκουπίστε το προσεκτικά. Αφήστε τον αέρα να το στεγνώσει καλά και κατόπιν αποθηκεύστε το σε καθαρό και διακριτικό μέρος μέχρι την επόμενη φορά
Μήκος: 19,7cm
Μήκος διείσδυσης: 16,5cm.

Δείτε επίσης

Tina The Girl Next Door by Dream Toys
€ 38,90   € 33,68
Femme Fatale To Go by Private
€ 22,90   € 17,90
Fleshlight Mia Malkova Level Up Vagina
€ 64,90   € 59,80
Palm Pal Virgin Ass UR3 by Doc Johnson
€ 19,70
Riley The Girl Next Door Pocket Pussy Dream Toys
€ 19,80   € 18,42
Επιστροφή στην κορυφή