Hot Girl Original Tube by Private

€ 53,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7323
Είδος Αυνανιστήρια
Υλικό TPR (Thermoplastic Rubber)
Μήκος 26,00 cm
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Private
Barcode 8713221820570
Το Hot Girl Original Tube από την μοντέρνα συλλογή Private της εταιρίας California Exotic είναι ένα εντυπωσιακό stroker, έτοιμο να σας χαρίσει τις ωραιότερες εμπειρίες αυτοϊκανοποίησης της ζωής σας.

Κατασκευασμένο από αδιαφανές θερμοπλαστικό καουτσούκ άριστης ποιότητας, υλικό απόλυτα ασφαλές για το δέρμα, το Hot Girl Original είναι ένα εργονομικά σχεδιασμένο, κομψό και εξαιρετικά ανθεκτικό stroker, ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη. Το εσωτερικό του, απαλό, σφιχτό και ελαστικό, έχει ανάγλυφη υφή για έντονη διέγερση ακριβώς στο σημείο που τη… χρειάζεστε, ενώ το μοτίβο του έχει την εικόνα ελάσματος που αγκαλιάζει τρυφερά την καρδιά του. Το sleever είναι “τυλιγμένο” σε μία λιτή, χρυσοκίτρινη κυλινδρική θήκη σε σωληνοειδές σχήμα για ασφαλή αποθήκευση, η οποία επιπλέον ταιριάζει τέλεια στο χέρι, προσφέροντας απόλυτο έλεγχο των κινήσεων, ενώ η ισχύς της αναρρόφησης προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Το stroker είναι συμβατό με λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση, πλύνετε το προσεκτικά με ζεστό νερό Μην χρησιμοποιείτε σαπούνι. Για πιο ενδελεχή καθαρισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγη αραιωμένη ισοπροπυλική αλκοόλη. Αφήστε το να στεγνώσει πολύ καλά και αποθηκεύστε το ξεχωριστά από τα υπόλοιπα sex toys της συλλογής σας.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται λιπαντικό και πούδρα συντήρησης για να διατηρήσετε το stroker σας σε άριστη κατάσταση για πάρα πολύ καιρό.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από strokers, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Δείτε επίσης

Verspanken Foam Wavy by Big Teaze Toys
€ 42,90
Schag's Arousing Ale Frosted by Dream Toys
€ 48,90   € 44,90
Hand Solo 7 Speed by Rocks Off
€ 37,80
Tara White Legend Pussy by Private
€ 56,90   € 48,90
Pussy Eperience Addicted Toys DreamLove
€ 22,90   € 18,85
Επιστροφή στην κορυφή