Delicious Pleasure Love Balls by Fifty Shades of Grey

€ 27,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4978
Είδος Love Balls
Μήκος 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,60 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060108819961
Προέλευση United Kingdom
Οι Κολπικές μπάλες Delicious Pleasure, μέρος της επίσημης συλλογής του παγκόσμιου BestSeller "50 Αποχρώσεις του Γκρι", γνωστές και ως γκέισες ή Ben Wa Balls είναι ένα ειδικά σχεδιασμένα εργαλείο ευχαρίστησης, το οποίο συμβάλλει στην εκγύμναση και σύσφιξη των μυών του πυελικού εδάφους, χαρίζοντάς σας έναν πιο υγιή και δυνατό κόλπο, ενώ παράλληλα επιφέρει ένταση της “οργασμικής” σας ανταπόκρισης και παράταση της διάρκειας των οργασμών σας.

Πραγματοποιήστε τις ερωτικές σας φαντασιώσεις με τις δύο αυτές πανέμορφες και απόλυτα σταθμισμένες μπάλες, βάρους 32g έκαστη, και νοιώστε τη χαρά της ηδονής. Οι μπάλες περικλείονται σε μία πολύ απαλή βάση στήριξης από σιλικόνη με μακρύ κορδόνι ανάκτησης για εύκολη και ασφαλή αφαίρεση.

Η τοποθέτησή τους είναι απλή. Σύρετε τις Ben Wa Balls απαλά στην είσοδο του κόλπου και αφήστε τις να γλιστρήσουν ομαλά μέσα στο σώμα σας. Με κάθε σας κίνηση οι μπάλες θα τρεμουλιάζουν προσφέροντάς σας ένα αισθησιακό μασάζ και παράλληλα θα τονώνουν με απόλυτα φυσικό τρόπο τα τοιχώματα του κόλπου σας.

Για επιπλέον ερεθισμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διεγέρτη για την κλειτορίδα. Όταν επιθυμείτε να τις αφαιρέσετε τραβήξτε απλά το κορδόνι ανάκτησης. Οι μπάλες μπορούν να φορεθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας για όσο χρόνο εσείς θέλετε ή για μία περίπου ώρα πριν από το σεξ, απλά για μια μικρή “προθέρμανση”. Όπως και αν επιλέξετε να τις χρησιμοποιήσετε, το σίγουρο είναι ότι θα βιώσετε μαζί τους ανεπανάληπτες κορυφώσεις.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μια σατέν τσάντα αποθήκευσης. Πριν και μετά τη χρήση να καθαρίζετε τις μπάλες με χλιαρό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner. Για μεγιστοποίηση της ευχαρίστησης να χρησιμοποιείτε πάντα λιπαντικό.

Μήκος περ. 17 εκατοστά, Διάμετρος: 3,6 εκατοστά. Υλικό: ABS, σιλικόνη

Δείτε επίσης

See U in Bloom Duo Balls Purple Silicone by Dream Toys
€ 18,90   € 17,90
Rock n Roll Balls Βιολετί by ToyJoy
€ 15,90
Funky Love Balls Violet by ToyJoy
€ 8,90   € 7,56
Metis Red Evolution Vibrating Love Ball by Dream Toys
€ 54,90   € 43,20
Moressa Osian Two Premium Silicone Love Balls Turquoise by DreamLove
€ 21,90
Επιστροφή στην κορυφή