Metis Red Evolution Vibrating Love Ball by Dream Toys

€ 54,90 € 43,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8105
Είδος Love Balls / Love Eggs
Μήκος 19,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8719632677444
Απολαύστε συγκλονιστικές εμπειρίες βαθιάς διείσδυσης με την υπέροχη Metis Vibrating Ball, τη νέα Δονούμενη Μπάλα από την αισθησιακή συλλογή Red Revolution της εταιρίας Dream Toys.

Κομψή, αισθησιακή και σέξι με μοντέρνα, εργονομική σχεδίαση και άριστη λειτουργικότητα, σε έντονο κόκκινο της φωτιάς, η Metis είναι ένα μαγικό αξεσουάρ, το οποίο σχεδιάστηκε για να προσφέρει ισχυρή διέγερση στα hotspot της γυναικείας ανατομίας.

Το παχύ, ωοειδές σώμα της, λείο και ομαλό θα αγκαλιάσει με φυσικότητα τις καμπύλες του κορμιού σας χαρίζοντάς σας μοναδική τόνωση, ενώ η λεπτή και μακριά ουρίτσα της θα εξασφαλίσει και μέγιστη ασφάλεια στους πειραματισμούς σας, καθώς λειτουργεί και ως κορδόνι εύκολης εξαγωγής.

Στο εσωτερικό της διαθέτει έναν ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα εξοπλισμένο με 3 επίπεδα σταθερής δόνησης και 7 διαφορετικούς ρυθμούς δόνησης ώστε να επιλέγετε κάθε φορά το πρόγραμμα που θα σας ικανοποιήσει περισσότερο.
Η Metis είναι εξαιρετικά εύκολη στον χειρισμό. Το κουμπί ελέγχου βρίσκεται στην άκρη της ουρίτσας της, καθιστώντας εφικτή την ενεργοποίηση της μπάλας ακόμη και όταν έχει ήδη εισαχθεί στον κόλπο.

Η Metis είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας ιατρική σιλικόνη και πλαστικό ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Είναι επαναφορτιζόμενη μέσω μαγνητικού καλωδίου USB για απόλαυση χωρίς ενοχλητικές διακοπές, ενώ είναι και αδιάβροχη (πιστοποίηση IPX7) για παιχνίδια και στο ντους. Για βέλτιστη αίσθηση να την χρησιμοποιείτε πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να την καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών.

Διαστάσεις: 19,0 cm μήκος, 3,7 cm διάμετρος.
Χρόνος φόρτισης 2 ώρες.
Η δονούμενη Μπάλα Metis μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ασκήσεις Kegel.

Η τακτική άσκηση με μπάλες Venus ανακουφίζει και εξαλείφει πολλά προβλήματα: διαρροή ούρων, χαλαροί μύες μετά τον τοκετό, επώδυνη επαφή, ασθενής διέγερση του κόλπου κατά τη διάρκεια του σεξ.

Δείτε επίσης

'Tighten and Tense' Jiggle Balls by Fifty Shades of Grey
€ 28,90   € 26,20
Fascinate Balls Black by Vibe Therapy
€ 22,50
Moressa Osian Two Premium Silicone Love Balls Turquoise by DreamLove
€ 21,90
Posh O Balls Purple By California Exotics
€ 21,90
Desi Love Balls Purple by FeelzToys
€ 22,90   € 19,25
Επιστροφή στην κορυφή