BFit Classic Love Balls Purple by BSwish

€ 32,10


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6698
Είδος Love Balls
Προέλευση France
Εταιρεία BSwish
Barcode 4897106300099
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Επιθυμείτε ισχυρότερους και συχνότερους οργασμούς; Το κλειδί για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας είναι οι σφικτοί και καλογυμνασμένοι μύες του πυελικού εδάφους, τους οποίους μπορείτε να ενισχύσετε φορώντας τακτικά τις Love Balls Bfit Classic από την εταιρία Bswish.

Το σετ περιλαμβάνει δύο πανέμορφες Kegel balls, διαφορετικού βάρους η καθεμία - 28g η ελαφρύτερη και 38g, η πιο βαριά (συνολικό βάρος 76g)–μαζί με δύο μονές, βάσεις στήριξης (cradles) από σιλικόνη, μέσα στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε τις μπάλες. Στην άκρη της ενωμένης βάσης υπάρχει μακρύς δακτύλιος ανάκτησης, για εύκολη και ασφαλή αφαίρεση.
Αν είστε αρχάριες, ξεκινήστε με την πιο ελαφριά μπάλα. Σταδιακά, με συνεχή εξάσκηση θα καταφέρετε να συνδυάσετε και τις δύο μπάλες ταυτόχρονα, για ακόμη μεγαλύτερη διέγερση.

Εισάγετε τις Love Balls Bfit Classic στον κόλπο, όπως το ταμπόν σας και ασχοληθείτε με τις καθημερινές σας δουλειές, περπάτημα, ψώνια ή ήπια γυμναστική. Οι μπάλες θα δονούνται εσωτερικά με κάθε σας κίνηση, αγκαλιάζοντας τέλεια το κολπικό κανάλι και θα τονώνουν με απόλυτα φυσικό τρόπο τα τοιχώματα του κόλπου, αλλά και την σεξουαλική σας ευχαρίστηση!

Κατασκευασμένες από απόλυτα ασφαλή για το σώμα υλικά: υποαλλεργική μεταξένια σιλικόνη, ABS και TPE, οι Love Balls θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Χρησιμοποιήστε τις μαζί ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό για εντονότερες αισθήσεις. Οι μπάλες είναι αδιάβροχες για παιχνίδια απόλαυσης και στο μπάνιο ή το ντους. Μετά τη χρήση να τις πλένετε σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο toycleaner.

Μήκος: 7,8cm, & 9,3cm.

Διάμετρος: 2,9cm & 3,6cm.

Βάρος: 28g. & 38g.

Δείτε επίσης

Inner Goddess Mini Silver Pleasure Balls 85gr by Fifty Shades of Grey
€ 33,90   € 28,50
L1a Love Balls Light Blue by Ovo
€ 34,90
Rock n Roll Balls Βιολετί by ToyJoy
€ 15,90
Candy Love Balls Pink by Toyz4Lovers
€ 9,90   € 8,52
Love Kegel Balls by Happy Loky
€ 23,90   € 20,58
Επιστροφή στην κορυφή