Bottom Beads by Toyjoy

€ 17,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4460
Είδος Love Beads
Μήκος 17,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,40 cm
Υλικό Σιλικόνη
Χρώμα Μαύρo
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221479679
Για όσους θέλουν να πειραματιστούν στο anal play και να βιώσουν συναρπαστικές σεξουαλικές εμπειρίες, το Bottom Beads της TOYJOY είναι το ιδανικό αξεσουάρ! Η υψηλή του ποιότητα, η κομψή, μοντέρνα και ιδιαίτερη σχεδίαση και η βελούδινη υφή του, το καθιστούν την τέλεια επιλογή, για τους αρχάριους, αλλά και για τους έμπειρους λάτρεις των backdoor απολαύσεων.

Το Bottom Beads είναι ένα λεπτό σύνολο από έξι χάντρες, η κάθε μία από τις οποίες έχει τοποθετηθεί σε ιδανική απόσταση από την άλλη, η διάμετρός τους αυξάνεται σταδιακά - ξεκινούν από αυτή με το μικρότερο μέγεθος και καταλήγουν σε αυτή με το μεγαλύτερο - προκειμένου να επιτυγχάνεται η μέγιστη τόνωση, και ενώνονται με μία λαβή / δακτύλιο, σε σχήμα καρδιάς, η οποία εξασφαλίζει σταθερό και ασφαλές κράτημα. Τα Beads είναι λεία, απαλά και εύκαμπτα, διεισδύουν εύκολα, χωρίς να τραυματίζουν την ευαίσθητη περιοχή, και προσφέρουν έντονη διέγερση κάθε φορά που χρησιμοποιούνται.

Εισάγετε τις χάντρες μία –μία, μέχρι το σημείο που αισθάνεστε άνετα και βιώστε τις συναρπαστικές αισθήσεις της πρωκτικής πίεσης. Για ανεπανάληπτους οργασμούς, τραβήξτε τον δακτύλιο κατά τη διάρκεια της κορύφωσης και νιώστε το σώμα σας να συγκλονίζεται από απανωτά κύματα ηδονής.

Το Bottom Beads είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, υποαλλεργική σιλικόνη, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα. Καθαρίζεται πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Να χρησιμοποιείτε πάντα ένα πολύ καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Στην παραμικρή ένδειξη ευαισθησίας, αφαιρέστε το αμέσως.
Το μήκος διείσδυσης του Bottom Beads φτάνει τα 15cm.

Δείτε επίσης

Mila Heart Silicone Anal Beads Black & Silver DreamLove
€ 19,80   € 17,90
Caterpill Ass Black by Toyz4Lovers
€ 18,52
Anal Love Beads 32cm Purple by Loving Joy
€ 9,90   € 8,70
Anal Beads 32cm Black by Loving Joy
€ 9,90
Silicone Anal Beads Black by Sportsheets
€ 29,90   € 23,80
Επιστροφή στην κορυφή