Dusky Pleaser Wireless Remote Control Egg Black Dream Toys

€ 52,90 € 41,85


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7599
Είδος Love Eggs
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Βάρος 89 gr
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632676461
Μήκος 8,60 cm
Χαρείτε δυναμικές, βαθιές διεισδύσεις και συγκλονιστικούς κατακλυσμιαίους οργασμούς με το υπέροχο Dusky Pleaser Egg Remote Control Vibrator, τον νέο ασύρματο δονητή τύπου αυγό από την εξαιρετική συλλογή Pleasure Eggs της εταιρείας Dream Toys.

Κομψό και εντυπωσιακό με σέξι, εργονομικό σχήμα, λεία, ομαλή υφή και άριστη λειτουργικότητα, το πολυτελές δονούμενο αυγό θα σας μαγέψει με την εκλεπτυσμένη του εμφάνιση και τις αξιοζήλευτες επιδόσεις του.

Οι καμπύλες του, σχεδιασμένες να αγκαλιάζουν τέλεια τις ερωτογενείς ζώνες του κορμιού σας θα σας προσφέρουν μοναδική ευχαρίστηση, ενώ στο εσωτερικό του, ένας ισχυρός αλλά αθόρυβος κινητήρας, εφοδιασμένος με 9 διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας, θα στέλνει πανίσχυρες δονήσεις στις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις των καυτών σας hotspot, χαρίζοντάς σας ονειρεμένες κορυφώσεις.

Το Dusky Pleaser Egg είναι επαναφορτιζόμενο μέσω καλωδίου usb (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μη μένετε ποτέ στα μισά της ευχαρίστησης, ενώ διαθέτει καλώδιο ανάκτησης, το οποίο είναι σταθερά συνδεδεμένο στο σώμα του, για απόλυτα ασφαλείς διεισδύσεις.

Ελέγχεται είτε ανεξάρτητα, είτε μέσω ενός απλού στη χρήση, ασύρματου τηλεχειριστηρίου με μέγιστη εμβέλεια 10 μέτρα, το οποίο λειτουργεί με μπαταρία 3V, τύπου CR2032.
Το μικρό του μέγεθος σάς δίνει τη δυνατότητα να το παίρνετε παντού μαζί σας, στα ταξίδια, τις βόλτες, τις εκδρομές, τη διασκέδαση. Παραχωρήστε τον έλεγχο στον / στην σύντροφό σας και μοιραστείτε τις… αταξίες σας!

Το αυγό είναι κατασκευασμένο από ιατρικού τύπου σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, ενώ είναι αδιάβροχο για ασφαλή παιχνίδια και στο νερό. Για βελτιωμένη αίσθηση να το συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Πριν και μετά τη χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό παιχνιδιών και να το αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά αξεσουάρ σας.
Μέγιστος χρόνος φόρτισης: 2 ώρες.
Μήκος: 8,6cm, διάμετρος: 3,4cm, βάρος: 89gr.

Δείτε επίσης

Silicone Remote Rechargeable Egg 7cm by CalExotics
€ 64,90   € 56,80
Magic Sundae App Controlled Love Egg Pink Magic Motion
€ 59,80
Make My Orgasm Eggsplode ToyJoy
€ 52,90   € 45,90
Intense Fun Jan Vibrating Egg Pink by DreamLove
€ 37,90   € 34,02
Charismatic Celia Wireless Remote Controlled Bullet by Dream Toys
€ 72,90   € 57,78
Επιστροφή στην κορυφή