Dark Desires Virginia Thrusting Egg by Dream Toys

€ 88,90 € 69,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7988
Είδος Love Eggs
Μήκος 18,50 cm
Εισαγόμενο 8,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365102073
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, μπορείτε να βρείτε τη νέα συλλογή Dark Desires της εταιρίας Dream Toys σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.
Η σειρά απευθύνεται σε χρήστες και των δύο φύλων και σχεδιάστηκε για τους αχόρταγους εραστές που τολμούν να ικανοποιούν τις βαθιές, σκοτεινές τους επιθυμίες, εκείνους που αγαπούν να εξερευνούν τις κρυφές φαντασιώσεις τους, αλλά και όσους προτιμούν το λιγότερο προφανές στο κρεβάτι τους.
Η σειρά διαθέτει εργονομικής σχεδίασης παιχνίδια σε πολυτελές μαύρο χρώμα, κατάλληλα για κολπική και πρωκτική διέγερση, τα οποία θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Παραδοθείτε στις διεγερτικές δονήσεις του υπέροχου Virginia, του νέου love egg της σειράς Dark Desires και ανακαλύψτε νέες εμπειρίες σεξουαλικής ικανοποίησης είτε παίζετε σόλο είτε μαζί με έναν σύντροφο.

Μικρό και διακριτικό σε μέγεθος, με σέξι, ελκυστικές καμπύλες, λεία υφή και επιφάνεια γεμάτη διεγερτικές ραβδώσεις, το Virginia θα γίνει το σέξι, αμαρτωλό μυστικό που δύσκολα θα καταφέρετε να κρύψετε. Η στρογγυλεμένη άκρη του, σχεδιασμένη να διεισδύει εύκολα μέσα σας αγκαλιάζοντας άψογα τις ερωτογενείς περιοχές του κορμιού σας θα σας ξετρελάνει, ενώ ο ισχυρός, αλλά αθόρυβος κινητήρας του με τα 20 διαφορετικά μοτίβα λειτουργίας (3 ταχύτητες και 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες και 7 μοτίβα ώθησης) θα “αγκαλιάσει ” μοναδικά τα “επίμαχα σημεία” σας χαρίζοντάς σας ηδονικά κύματα κολπικής διέγερσης.
Τέλος, η μακριά ουρίτσα ανάκτησης στη βάση του εγγυάται την ασφαλή του αφαίρεση όσο βαθιά και δυνατά και αν παίζετε.

Το Virginia ελέγχεται εύκολα είτε από το ασύρματο χειριστήριο μέσω 3 κουμπιών, είτε από τον ίδιο τον δονητή μέσω ενός κουμπιού στην ουρά του. Λόγω του μεγέθους του μπορείτε να το παίρνετε παντού μαζί σας, στη δουλειά, τη βόλτα, την εκδρομή, τη διασκέδαση. Δώστε το χειριστήριο στον σύντροφό σας και αφήστε τον να πάρει το παιχνίδι επάνω του…, να σας ερεθίσει και να ερεθιστεί, παρακολουθώντας τις αντιδράσεις σας κάθε φορά που πατάει το κουμπί αυξομείωσης της έντασης και της δόνησης ή κρατήστε το για τον εαυτό σας και κινηθείτε στον δικό σας, προσωπικό ρυθμό.

Το Virginia είναι κατασκευασμένο από μαλακή, λεία, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και ABS πλαστικό με επίστρωση PU (δονούμενο αυγό) και ABS πλαστικό με επίστρωση PU (τηλεχειριστήριο). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι αδιάβροχο, ενώ είναι και πλήρως επαναφορτιζόμενο μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές.
Προσοχή! Το χειριστήριο δεν είναι αδιάβροχο.
Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Διαστάσεις Δονούμενου Αυγού: μήκος 18,5 cm, μήκος εκτός της ουράς: 8,0 cm, διάμετρος: 3,5 cm.
Διαστάσεις Τηλεχειριστηρίου: μήκος 6,8 cm.

Δείτε επίσης

Iduna Vibrating Egg Royal Fantasies by Dream Toys
€ 84,90   € 72,50
Vibrating Egg 6cm by Plaisirs Secrets
€ 48,90
Make My Orgasm Eggsplode ToyJoy
€ 52,90   € 45,90
Remote Controlled Vibrating Egg Pink Lovers Premium
€ 56,90   € 46,90
Vini App Controlled Love Egg Pink Magic Motion
€ 59,90
Επιστροφή στην κορυφή