Daisy Romance Wireless Remote Egg Dream Toys

€ 78,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8023
Είδος Love Eggs
Μήκος 23,00 cm
Εισαγόμενο 7,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,80 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365100437
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα BONA DIVA θα βρείτε τώρα την πολυτελή συλλογή Romance της εταιρίας Dream Toys, μία κομψή σειρά παιχνιδιών σιλικόνης σε βαθύ μπορντό χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες και αληθινή αριστοκρατική εμφάνιση.

Αφεθείτε στις ηδονικές απολαύσεις της κολπικής διέγερσης με την υπέροχη "Daisy", την νέα δονούμενη Kegel ball με ασύρματο τηλεχειριστήριο από τη συλλογή Romance και βιώστε ανεπανάληπτες κορυφώσεις όπως ποτέ ξανά!

Κομψή και σέξι, σε υπέροχο οβάλ σχήμα, ειδικά μελετημένο να αγκαλιάζει τέλεια τα ευαίσθητα ερωτικά σας σημεία, στενή μύτη για εύκολη διείσδυση, αυλακωτή επιφάνεια για έξτρα τόνωση, μακρύ, εύκαμπτο καλώδιο, το οποίο καταλήγει σε ένα ευρύτερο, πιο ενισχυμένο κομμάτι, πάνω στο οποίο βρίσκεται και το κουμπί ελέγχου, για ασφαλείς "πλοηγήσεις" και υψηλής τεχνολογίας, ισχυρό κινητήρα, εφοδιασμένο με 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες, εύκολα ελεγχόμενα με 1 μόνο απλό κουμπί, η Daisy θα σας ικανοποιήσει υπέρμετρα και θα ζωγραφίσει πλατιά και αβίαστα χαμόγελα στο πρόσωπό σας.

Χρήση: Για να ενεργοποιήσετε /απενεργοποιήσετε την μπάλα πατήστε το κουμπί για 3 δευτερόλεπτα. Η λυχνία LED θα ανάψει και θα εκκινήσει η λειτουργία αναμονής. Πατήστε σύντομα για να αλλάξετε τους ρυθμούς δόνησης και έντασης.

Χρήση με το τηλεχειριστήριο: Βάλτε τον δονητή σε κατάσταση αναμονής και ενεργοποιήστε το τηλεχειριστήριο κρατώντας πατημένο το επάνω πλήκτρο (κουμπί λειτουργίας) για 3 δευτερόλεπτα. Τα φωτάκια LED ανάβουν και το χειριστήριο είναι έτοιμο να λειτουργήσει. Πατήστε σύντομα το κάτω κουμπί με το σύμβολο του κύματος για να αλλάξετε τους ρυθμούς δόνησης και έντασης. Για παύση των δονήσεων κρατήστε πατημένο το κάτω κουμπί για 3 δευτερόλεπτα. Για απενεργοποίηση του χειριστηρίου κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για 3 δευτερόλεπτα. Απενεργοποιήστε τον δονητή από το δικό του κουμπί.

Τόσο η δονητική μπάλα όσο και το τηλεχειριστήριο είναι επαναφορτιζόμενα μέσω του καλωδίου USB-pin (περιλαμβάνεται), ενώ η μπάλα είναι και αδιάβροχη (πιστοποίηση IPX7) για παιχνίδια και στο ντους. Προσοχή! Το χειριστήριο δεν είναι αδιάβροχο. Εμβέλεια τηλεχειριστηρίου: 10 μέτρα. Χρόνος φόρτισης: 3 ώρες. Χρόνος χρήσης: 1 ώρα.
Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι.

Υλικό κατασκευής: μαλακή σιλικόνη ανώτερης ποιότητας / ABS.
Συνολικό μήκος: 23 cm, μήκος διείσδυσης: 7,5 cm. Διάμετρος: 3,8 cm.

Δείτε επίσης

Make My Orgasm Eggsplode ToyJoy
€ 52,90   € 45,90
Elize Wireless Remote Controlled Love Egg Elite by Dream Toys
€ 74,90   € 59,28
Magic Sundae App Controlled Love Egg Pink Magic Motion
€ 59,80
Vini App Controlled Love Egg Pink Magic Motion
€ 59,90
Ocian Remote Control Love Egg Pink by Happy Loky
€ 47,90   € 42,90
Επιστροφή στην κορυφή