Admiral Swirl Silicone Dildo 14cm White/Blue Calexotics

€ 28,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9133
Είδος Κλασσικά Dildos
Μήκος 14,00 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Χρώμα Μπλε
Barcode 716770106926
Ζήστε απαράμιλλη ικανοποίηση με το υπέροχο Swirl Probe, το νέο ομοίωμα πέους από την ξεχωριστή, άκρως καλοκαιρινή συλλογή Admiral της εταιρίας CalExotics

Κομψό και στιλάτο, σε λευκό χρώμα με μπλε, κάθετες ρίγες σε όλη του την επιφάνεια, το ομοίωμα είναι προικισμένο με αξιοσημείωτα προσόντα.
Ο στητός, καμπυλόγραμμος, δυναμικός του άξονας με την ελαφρά στρογγυλεμένη άκρη, ιδανικός για άνετη διείσδυση θα σας κόψει την ανάσα, καθώς θα εισχωρεί μέσα σας με ορμή αγκαλιάζοντας και τονώνοντας τα ευαίσθητα, οικεία σημεία του σώματός σας, ενώ η πλατιά βάση του θα φροντίσει για την ασφαλή του εξαγωγή όσο βαθιά και αν πάτε....
Στη βάση του υπάρχει ισχυρή βεντούζα που του επιτρέπει να κολλάει σταθερά σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, για να απολαμβάνετε διασκεδαστικά hands-free παιχνίδια.

Το Admiral Swirl Probe είναι κατασκευασμένο από λεία, ομαλή, premium σιλικόνη, η οποία προσφέρει μοναδική αίσθηση απαλότητας που κόβει την ανάσα.
Δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις και δεν κρατάει μύκητες. Είναι αδιάβροχο και καθαρίζεται εύκολα με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Το εργονομικό του σχήμα και ο καινοτόμος, προσεγμένος σχεδιασμός του το καθιστούν τέλεια επιλογή για σόλο παιχνίδια αλλά και παιχνίδια ζευγαριών..

Μήκος: 14 cm διάμετρος: 3,20 cm.

Δείτε επίσης

Harness Dildo Medium 14cm Purple ToyJoy
€ 31,90
Strap On Dong 17cm Large Black by Taboom
€ 35,80   € 29,50
Energie Kegel Exerciser 16.50cm by Natural Contours
€ 65,00
Ella Black 19cm by Lelo
€ 64,90
Επιστροφή στην κορυφή