Glams Xchange Black Silicone Butt Plug Medium with 3 Heart Gems NS Novelties

€ 15,90 € 13,85


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8717
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Εισαγόμενο 7,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία NS Novelties
Barcode 657447106002
Χρώμα Μαύρo
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Μήκος 8,00 cm
Βιώστε την άκρατη ηδονή της backdoor διείσδυσης με το εξαιρετικό Glams Xchange Heart Medium, το νέο πρωκτικό βύσμα από την NS Novelties.

Κομψό και αισθησιακό, με ομαλή, λεία υφή και εργονομικό design, το Glams Xchange Heart Medium διαθέτει ένα λεπτό, κωνικό άκρο σχεδιασμένο για άνετη διείσδυση και μία στιβαρή βάση, με ένα πανέμορφο διαμάντι σε σχήμα καρδιάς, η οποία κρατάει το plug απόλυτα σταθερό καθ’ όλη τη διάρκεια όσο δυνατά και αν παίζετε.

Στη συσκευασία θα βρείτε τρία εναλλάξιμα πολύχρωμα πετράδια, ένα σε λευκό (διαμάντι), ένα σε κόκκινο (ρουμπίνι) και ένα πολύχρωμο (ουράνιο τόξο) για να επιλέγετε πάντα κάτι ανάλογα με τη διάθεσή σας

Πριν ξεκινήσετε, καλύψτε το παιχνίδι σας με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό και, στη συνέχεια, χαλαρώστε και σπρώξτε μαλακά το βύσμα στο εσωτερικό της ευαίσθητης περιοχής σας. Μόλις το plug εισαχθεί πλήρως στο πρωκτικό κανάλι και αρχίσει να χαϊδεύει τις νευρικές απολήξεις της ερωτογενούς αυτής περιοχής, θα βιώσετε την ισχυρότερη σεξουαλική διέγερση της ζωής σας.
Για ακόμη πιο έντονους οργασμούς δοκιμάστε να αφαιρέσετε το βύσμα κατά τη διάρκεια της ερωτικής κορύφωσης. Η ευχαρίστηση θα πολλαπλασιαστεί.

To Glams Xchange Heart Medium είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική, απόλυτα ασφαλή για το σώμα σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ και καθαρίζεται πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι.

Το plug είναι μεσαίου μεγέθους, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τους πιο έμπειρους παίκτες των backdoor απολαύσεων. Για τους νεοεισερχόμενους λάτρεις της anal διασκέδασης συστήνεται το μικρότερο αδελφάκι του, το Glams Xchange Heart Small, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και γρήγορα από το πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva.

Στο πάντα ενημερωμένο μας κατάστημα μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε το Glams Xchange Round Medium, με κρυστάλλους σε στρογγυλό σχήμα

Μήκος: 8.00cm
Διάμετρος: 3,5cm

Δείτε επίσης

16 Function Vibrating Butt Plug by Loving Joy
€ 36,90   € 28,80
OhMama Silicone Butt Plug and Anal Chain Black DreamLove
€ 23,94
Diamond Jewel Butt Plug Small Black by Taboom
€ 15,90
Sparkling Isabella Inflatable Remote Control Anal Vibrator by Dream Toys
€ 97,90   € 83,38
Smooth Silver Anal Plug Medium 10cm by Loving Joy
€ 32,90
Επιστροφή στην κορυφή