FantAAStic Anal Plug with Cockring Black Dream Toys

€ 21,90 € 17,48


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8768
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Μήκος 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365102387
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva, οι λάτρεις της anal διασκέδασης μπορούν εφεξής να προμηθευτούν το υπέροχο Anal Plug with Cockring το νέο, πρωκτικό βύσμα με ενσωματωμένο δακτύλιο πέους από την αισθησιακή συλλογή Fantasstic της εταιρίας Dream Toys

Κομψό, διακριτικό και σέξι, σε αισθησιακό μαύρο χρώμα, το Anal Plug with Cockring αποτελεί το απόλυτο must have item για τους απανταχού νεοεισερχόμενους backdoor players.

Στη μία πλευρά του παιχνιδιού είναι τοποθετημένη μία μικρή σε μέγεθος, πρωκτική σφήνα, με ελαφρά στρογγυλεμένη κεφαλή, ιδανική για άνετη διείσδυση. και εσωτερικά κεκλιμένο κυρίως σώμα, το σχήμα του οποίου αποτρέπει την πλήρη εισαγωγή του στον πρωκτό, προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια, ενώ στην άλλη πλευρά του υπάρχει ένας ελαστικός δακτύλιος πέους, τον οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε στο μόριο ή τους όρχεις σας. για να ενισχύσετε περαιτέρω το μέγεθος και τη διάρκεια της στύση σας.

Το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από υποαλλεργική σιλικόνη και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα χωρίς φθαλικά και λάτεξ.

Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα πολύ καλό λιπαντικό με βάση το νερό.
Πριν και μετά τη χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να το αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα αξεσουάρ της συλλογής σας.
Μήκος: 12 cm, διάμετρός: 3,4 cm

Δείτε επίσης

Set of 3 Cock Rings Black by Dream Toys
€ 13,48
Renegade Chubbies Super Stretch C-Rings Black by Calexotics
€ 12,80
Blue Lagoon Vibrating Cock Ring The Candy Shop by Dream Toys
€ 39,80   € 36,85
Ivy Romance Vibrating Cock Ring by Dream Toys
€ 45,90   € 39,30
Ramrod Rabbit Vibrating Cock Ring Black Dream Toys
€ 44,90
Επιστροφή στην κορυφή