Twilight Booty Jewel Medium by ToyJoy

€ 17,90 € 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7313
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 8,20 cm
Εισαγόμενο 7,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221824714
Υλικό Αλουμίνιο
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Πολύχρωμο
Στολίστε υπέροχα τα… νώτα σας με το πανέμορφο Twilight Booty Jewel Medium, το νέο, ξεχωριστό πρωκτικό κόσμημα από την πολυτελή συλλογή Anal Play της εταιρίας ToyJoy.
Κομψό, καλαίσθητο και εντυπωσιακό, σε ζωηρά, χαρούμενα χρώματα, που μοιάζουν με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και με ένα φαντεζί ιριδίζον κρύσταλλο στην βάση του, το ξεχωριστό αυτό butt plug σχεδιάστηκε για να προκαλεί βλέμματα θαυμασμού.

Το σταδιακά διευρυνόμενο, ομαλό και λείο σώμα με τη στιβαρή, πλατιά βάση, σχεδιασμένα να διατηρούν το Plug κατά τη διάρκεια της διείσδυσης σταθερό στη θέση του όσο έντονα κι αν παίζετε, θα σας ενθουσιάσει, ενώ το λεπτό, κωνικό του άκρο, μελετημένο να διεισδύει με ευκολία και άνεση στο πρωκτικό κανάλι τονώνοντας τις νευρικές απολήξεις της επίμαχης περιοχής, θα σας προσφέρει απαράμιλλη διέγερση. Για εντονότερες απολαύσεις, δοκιμάστε να αφαιρέσετε το βύσμα κατά τη διάρκεια της ερωτικής κορύφωσης. Η ηδονή θα χτυπήσει κόκκινο!

Το Twilight Booty Jewel Medium είναι κατασκευασμένο από αποχρωμιομένο αλουμίνιο και είναι ιδανικό και για παιχνίδια θερμοκρασίας. Θερμάνετε ή ψύξτε αναλόγως τις προτιμήσεις σας και απογειώστε την οργασμική σας απόκριση. Το εργονομικό του μέγεθος και σχήμα το καθιστούν ιδανικό για τους λίγο πιο έμπειρους λάτρεις της backdoor διασκέδασης, ενώ το σχετικά μέτριο βάρος του κατάλληλο και για παρατεταμένη χρήση.

Συνδυάζεται με όλα τα είδη λιπαντικών. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε πολύ σχολαστικά με ζεστό νερό και σαπούνι.

Οι νεοεισερχόμενοι λάτρεις του anal play μπορούν να δοκιμάσουν το μικρότερο αδελφάκι του, το Twilight Booty Jewel Small, ενώ οι πιο προχωρημένοι το αρκετά μεγαλύτερο, το Twilight Booty Jewel Large.
Μήκος: 8,2cm. Διάμετρος: 3,4cm.

Δείτε επίσης

Kronos Remote Controlled Prostate Stimulator Black by Dream Toys
€ 65,48
Anal Plug Set 4 Pieces Addicted Toys Black Dream Toys
€ 26,90   € 19,98
Diamond Booty Jewel Large 9cm by ToyJoy
€ 15,90   € 11,80
Anni Plug Pink/Pink 5.50cm Swarovski Crystal by Diogol
€ 38,90
Dark Desires Angelina Remote Rotating Plug by Dream Toys
€ 79,80   € 71,65
Επιστροφή στην κορυφή