Blaze Diamond Luxury Fetish Collar & Leash Black by Dream Toys

€ 38,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7722
Είδος BDSM
Υλικό PVC / PU / Iron
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101823
Χρώμα Μαύρo
Μήκος 61,00 cm
Ενδώστε στη μαγεία του fetish απολαμβάνοντας υπέροχα παιχνίδια υποταγής / κυριαρχίας με το Diamond Collar and Leash, το νέο, εξαιρετικό κολάρο με λουρί από την πολυτελή σειρά Blaze Luxury Fetish της εταιρίας Dream Toys.

Σαγηνευτικά αμαρτωλό, το σετ αποτελείται από δύο κομμάτια. Ένα βελούδινα απαλό, μαύρο κολάρο, κατασκευασμένο από καπιτονέ τεχνητό δέρμα με ανάγλυφα σχέδια που θυμίζουν μικρά διαμάντια, στο εσωτερικό του οποίου υπάρχει απαλή επίστρωση από νεοπρένιο, υλικό ιδιαίτερα μαλακό, ιδανικό για άνετη, πολύωρη χρήση και ταυτόχρονα εξαιρετικά ανθεκτικό, κατάλληλο για άγρια, δυναμικά παιχνίδια, καθώς και μία αποσπώμενη, μακριά, μεταλλική αλυσίδα ( λουρί) με καπιτονέ ιμάντα για τον καρπό. Το κολάρο ρυθμίζεται πλήρως και εφαρμόζει τέλεια σε όλα σχεδόν τα μεγέθη, ενώ ασφαλίζει μέσω μίας ανθεκτικής, αγκράφας για στιβαρά δεσίματα.

Επιπλέον, στο κέντρο του υπάρχει δακτύλιος, τύπου Ο-ring, στον οποίο μπορείτε να κλειδώσετε τον γάντζο της μεταλλικής αλυσίδας ή να προσαρμόσετε σε αυτό όποιο άλλο BDSM αξεσουάρ επιθυμείτε. Το λουρί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του ή να συνδεθεί σε άλλα bondage toys, ενώ το μήκος του που φτάνει τα 62cm σας επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

Υλικά: νεοπρένιο, PU, PVC και μέταλλο. Δεν περιέχουν νικέλιο.
Μετά τη χρήση καθαρίστε με νωπό πανί.

Τολμήστε να συμπεριλάβετε παιχνίδια δουλείας στις ερωτικές σας συνευρέσεις και ανανεώστε στη στιγμή την λίμπιντό σας. Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία ερωτικών βοηθημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δείτε επίσης

Blaze Elite BDSM Kit Red by Dream Toys
€ 69,80   € 56,95
Radiant Collar & Leash Glow in the Dark Green by Dream Toys
€ 29,80   € 20,00
Nubuck Black Leather Leash by Loving Joy
€ 26,90   € 22,90
Blaze Elite Collar & Leash Red by Dream Toys
€ 32,90   € 23,90
Pink and Black Bondage Leather Wrist Cuffs by Loving Joy
€ 34,90   € 26,90
Επιστροφή στην κορυφή