Nana Bodywand Vibrator Vivre by Dream Toys

€ 75,90 € 62,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7892
Είδος Wand Δονητές
Μήκος 18,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8720365101946
Στο αγαπημένο σας κατάστημα Bona Diva μπορείτε να βρείτε εφεξής την νέα, κομψή συλλογή ερωτικών αξεσουάρ Vivre από την Dream Toys.

Η λέξη Vivre στα γαλλικά σημαίνει “ζωή”.
Η σειρά Vivre απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που αγαπούν τα όμορφα πράγματα, επιλέγουν τα παστέλ από τα έντονα φανταχτερά χρώματα, την ποιότητα από την ποσότητα και εκτιμούν τον εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής. Ξεχωρίζουν για το απαλό ροζ χρώμα με τις ροζ-χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες και την κομψή και αριστοκρατική εμφάνιση.

Απολαύστε βαθύ, διεισδυτικό μασάζ και βιώστε πρωτόγνωρες, ηδονικές συγκινήσεις και ονειρεμένες, συγκλονιστικές κορυφώσεις με το υπέροχο Nana, το νέο διεγερτικό Bodywand της Dream Toys.

Το Nana είναι ένα μεσαίου μεγέθους, ελαφρύ ραβδί, ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση, με πλατιά επιφάνεια, εύκαμπτο λαιμό και εργονομική λαβή για άνετο κράτημα. Διαθέτει έναν ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα, εφοδιασμένο με 3 ταχύτητες και 7 ρυθμούς δόνησης για να επιλέγετε κάθε φορά τις δικές σας αγαπημένες ρυθμίσεις και ελέγχεται πανεύκολα, μέσω ενός μόνο κουμπιού, το οποίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον ροζ-χρυσό διακοσμητικό δακτύλιο.

Είναι κατασκευασμένο από μαλακή, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις και ABS με επίστρωση PU και είναι απόλυτα ασφαλές για το σώμα. Είναι πλήρως αδιάβροχο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρόβλημα στο μπάνιο ή το ντους. Επίσης, είναι επαναφορτιζόμενο, μέσω μαγνητικού καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για να μην ξεμένετε ποτέ από μπαταρία.

Πλένεται με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών.
Είναι συμβατό με λιπαντικά με βάση το νερό.
Χρόνος φόρτισης: 2,5ώρες. Χρόνος χρήσης: 1 ώρα.
Διαστάσεις: 18,2cm Χ4cm.

Δείτε επίσης

Ladou Touche Wand Massager by ToyJoy
€ 59,68
The Candy Shop Pink Lady Wand Dream Toys
€ 67,90   € 58,83
Aqua Mini Rechargable Wand Massager Black by BodyWand
€ 108,90   € 97,90
Wonder Wand Clitoral Massager Black by ToyJoy
€ 91,90   € 85,90
Original Wand Massager by Doxy
€ 128,60
Επιστροφή στην κορυφή