Curvy Trinity 4 Air Pulse Vibrator Black by Satisfyer

€ 67,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8670
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 17,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Satisfyer
Προέλευση Germany
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 4061504036540
Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας και βιώστε έντονες στιγμές ερωτικής απόλαυσης με τον υπέροχο Curvy Trinity 4, τον νέο 3-σε-1 δονητή της εταιρίας Satisfyer.

Χάρη στην καινοτόμο, εργονομική σχεδίαση, το μοντέρνο design, την άριστη λειτουργικότητα, και την πρωτοποριακή τεχνολογία, ο Curvy Trinity 4 θα καταστεί αναμφίβολα πολύτιμος σύντροφος στην εκπλήρωση των σεξουαλικών σας επιθυμιών και αναγκών, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, είτε ως G-spot vibrator, είτε ως air pulse vibrator (δονητής παλμού αέρα), είτε και ως lay-on vibrator.

Το συμπαγές, στιβαρό κορμί του διαθέτει δύο διαφορετικού σχήματος άκρα.
Το λείο, ελαφρά στρογγυλεμένο άκρο είναι σχεδιασμένο να διεισδύει εύκολα και να εντοπίζει άμεσα το μαγικό G-spot προσφέροντας ισχυρή εσωτερική διέγερση, ενώ το μεσαίο τμήμα του δονητή με την έντονα καμπυλωτή επιφάνεια είναι κατάλληλο για αισθησιακή διέγερση της κλειτορίδας. Το άλλο του άκρο, με τις ραβδωτό ανάγλυφο, ιδανικό για έξτρα διέγερση, είναι μελετημένο να τονώνει την κλειτορίδα σας ανέπαφα μέσω της τεχνολογίας Air-Pulse - κύματα μικρο-αναρρόφησης στοχεύουν το γλυκό σας σημείο από μικρή απόσταση, μεταδίδοντάς σας την αίσθηση που νιώθετε κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ.

Ο δονητής διαθέτει 2 ισχυρά, αλλά αθόρυβης λειτουργίας (Whisper Mode) μοτέρ, εφοδιασμένα με 11 εντάσεις κυμάτων πίεσης και 12 προγράμματα δόνησης, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν χωριστά ή να συνδυαστούν μεταξύ τους για μέγιστη ευελιξία.

Ο Curvy Trinity 4 είναι κατασκευασμένος από εξαιρετικά μαλακή, φιλική προς το δέρμα σιλικόνη ιατρικής ποιότητας, μεταξένια απαλή στην αφή και απόλυτα υγιεινή. Είναι αδιάβροχος (IPX7), ώστε να μπορείτε εύκολα να τον πάρετε μαζί σας στην μπανιέρα ή στο ντους. Αφού τον απολαύσετε πλήρως μπορείτε να επαναφορτίσετε τις ενσωματωμένες μπαταρίες του με το παρεχόμενο καλώδιο φόρτισης USB.
Για εντονότερες αισθήσεις να τον συνοδεύετε με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε πολύ προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό για sex toys.

Ιδανικός για όλες τις ώρες, μεταφέρεται εύκολα, χωράει σε κάθε γυναικεία τσάντα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού, στην εκδρομή, την δουλειά, την βόλτα τη διασκέδαση…
Κατάλληλος για αρχάριους, αλλά και για πεπειραμένους χρήστες!
Μήκος: 17cm.

Δείτε επίσης

Ares Goddess Collection Wireless Vibrating Couples Massager Dream Toys
€ 88,90   € 69,50
Tiani 3 Black by Lelo
€ 169,90
'Cigar' Gold Vibrator 10cm by Pvibe
€ 229,90
Glam Bold Travel Wand Vibrator Bordaeux Dream Toys
€ 94,70   € 83,90
Wonder Wand Clitoral Massager Black by ToyJoy
€ 91,90   € 85,90
Επιστροφή στην κορυφή