The Candy Shop Peach Party Dream Toys

€ 63,90 € 53,87


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7592
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 22,80 cm
Εισαγόμενο 16,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,40 cm
Βάρος 265 gr
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365100505
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva μπορείτε να προμηθευτείτε εφεξής τα παιχνίδια της νέας συλλογής Candy Shop από την εταιρία Dream Toys. Η εν λόγω συλλογή ξεχωρίζει για τα απαλά παστέλ χρώματα, το μοντέρνο design και τα λεία, εργονομικά σχήματα των παιχνιδιών και προκαλεί βλέμματα πραγματικού θαυμασμού.
Απολαύστε υπέροχες στιγμές γλυκιάς διέγερσης με τον μοναδικό Peach Party, τον νέο επαναφορτιζόμενο δονητή από τη μοντέρνα συλλογή Candy Shop.

Ο Peach Party είναι ένας υπέροχος girly δονητής σε απαλό ροδακινί χρώμα, με ιδιαίτερα ευέλικτο σώμα, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για όσους δεν αγαπούν την αίσθηση των στιβαρών, αλύγιστων παιχνιδιών, αλλά προτιμούν αυτά που ακολουθούν τις φυσικές κινήσεις του κορμιού. Διαθέτει μία ελαφρά στρογγυλεμένη άκρη για άνετη διείσδυση, ενώ η επιφάνειά του καλύπτεται σε διάφορα σημεία από πτυχώσεις για έξτρα διέγερση. Επιπλέον, με το ισχυρό, αλλά σχετικά αθόρυβο μοτέρ του, εξοπλισμένο με 7 διαφορετικά μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες υπόσχεται να σας χαρίσει μαγικές στιγμές ηδονής, φτάνοντάς σας γρήγορα στην κορύφωση. Ιδανικός για σολο απολαύσεις αλλά και για παθιασμένα προκαταρκτικά με τον / την σύντροφο.

Ο Candy Shop είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη και ABS με μεταλλική επένδυση, υλικά χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ και είναι 100% ασφαλής για το σώμα. Επίσης, είναι επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB (περιλαμβάνεται) για να μην μένετε ποτέ στη μέση της χαράς, ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7) για παιχνίδι και στο ντους ή στην μπανιέρα.

Λειτουργία: Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί on/off για να ξεκινήσουν οι δονήσεις. Πατήστε σύντομα τα κουμπιά με τα βελάκια για να περιηγηθείτε στα διάφορα προγράμματα. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί on/off για να απενεργοποιήσετε τον δονητή.

Μετά τη χρήση καθαρίστε με ζεστό νερό και σαπούνι και αποθηκεύστε χωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας. Να συνοδεύετε τη χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό.
Μήκος 22,8 cm

Δείτε επίσης

Lizzy Romance Bullet Vibrator by Dream Toys
€ 48,90   € 39,50
Prince Charming Pop Tease 7 Blue Global Novelties
€ 46,90   € 34,88
Stoner Vibes Pack a Fatty Pink by Global Novelties
€ 46,90   € 39,80
Asteria Silicone Vibrator Royal Fantasies by Dream Toys
€ 69,90
John Glosy Vibrator Black DreamLove
€ 34,90   € 28,90
Επιστροφή στην κορυφή